Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnaptól kezdenek kiküldeni meghívókat random Game Pass Ultimate elfőzetőknek a zárt bétára. Szal magyarán mondva, amikor ez elérhetővé válik mindenkinek, akkor ha van Game Pass Ultimate előfizud, jó neted és kontrollered, akkor tudod streamelve játszani azokat az Xbox játékokat, amik fent vannak Game Pass-on és nem elérhetőek PC-n.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.04.19. 23:21:03
Poe 2 egyébként legkorábban jövő év végén jelenik meg.
[merlinw.org]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.04.06. 20:38:24
Saját vélemény, szerintem Wolcen egy vicc. A legutóbbi patch sokat dobott ugyan rajta, de még mindig dög unalom. Gyenge story mód, még gyengébb endgame, béna boss-ok, inkonzisztens az egész játék. A grafikán kívül semmi jót nem tudok felhozni mellette. Akkor már inkább a Grim Dawn vagy Titan Quest, ha casual vonalon mozgunk. Illetve most a fent említett Epoch.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.04.04. 14:24:41
[merlinw.org]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A DaS1 ma már kicsit lassúnak tűnik a többihez képest, de épp ez a bája szerintem, ott semmi sincs véletlenül. Tökéletesen össze van rakva.
Mindenképp a DaS1-el kezdj szerintem. Onnan már mindegy, de azt érdemes figyelembe venni, hogy a Nioh 1 -és főleg a 2 egész máshogy működik, és gecinehéz tud lenni. Nagyon.
Muszáj megemlíteni a Sekirót is, de az meg egy más dimenzió, más mechanika, és hát húbazmeg...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.03.27. 23:46:58
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Dark Souls 3 a legkönnyebb a trilógiában és a legkiforrottabb. Az első rész meg a legjobb pályatervezés és lore tekintetében. A másodikkal meg csak akkor játssz, ha kötélből vannak az idegeid 😄
[merlinw.org]
Amúgy kíváncsi vagyok hogy a Dark souls és a többi souls like játék mennyivel nehezebb mint ez a Lords of the fallen.
[merlinw.org]
Hát ez a lényeg, hogy itt ezt nem lehet mivel mindig cserélődnek hogy melyik gombon milyen skill van.
Én reménykedem benne mert régóta vártam egy Magic ARPG-re, Gathering óta nem igen volt értékelhető alkotás.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.25. 14:43:45
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.03.25. 09:59:48
[merlinw.org]
Ez meg gyakorlatilag már úgyis az endgame+ kategória, ahol a készítők már a hablaty ötletekből is kimerültek. Az különösen gáz, hogy minden komolyabb update után gyakorlatilag újra kell kezdeni a játékot (ezt eddig 3x játszottam el), ami egy magas karakternél min. 100-100 órát jelent.
Szóval siralmas a játék szerintem, mert a Diablónak legalább van vége és közel sem ennyire grind-igényes. Részemről nincs az a pénz, hogy újra játsszak vele, vagy talán akkor ha egyszer kész lesz a játék és alapjaiban reformálják meg ezt a töketlen rendszert.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2021.03.22. 12:11:41
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A sztori meg nem nagyobb zagyvaság, mint bármelyik másik fantasy történet, vannak rossz fiúk meg vannak jók akik nem szeretik egymást. ARPG-knél meg szerintem egyébként is sokadlagos a történet. PoE erőssége, hogy az endgame a játékoson múlik, lévén van benne vagy 20 különböző mechanika amivel el tudja foglalni magát az ember száz órákig. A végső cél meg a minmax, kraftolás hogy le tudjad ölni a worldbossokat. A legvégső meg a kereskedelem, amivel gear-t gyártasz, veszel a következő build-edhez/karakterednek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.22. 11:21:04
[merlinw.org]
Wishlisten van, jónak tűnik.
A béta óta játszogatom. Minden nagyobb frissítés után, lehetett elölről kezdeni. Ami, egyáltalán nem volt gond, mert élvezetes volt fölfedezni az új tartalmat, örülni vagy bosszankodni a változásokon.
Ha bejön a parkour és nem riaszt a minimalistább környezet, akkor a Lemma-t ajánlom!
https://store.steampowered.com/app/300340/Lemma/
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Pont időben érkezett,mert a Trails in the Sky FC / SC,Trails from Zero / Azure ismerete nélkül a Cold Steel 3 / 4 érthetetlen katyvasz lenne. (A Cold Steel 4 megjelenése elvileg ápr 9.)
Lassan de biztosan jön a Calvard arc ami a hírek szerint tiszta lappal nyit,és nem kell hozzá 8 (ami igazábol 13) másik játék ismerete.
https://store.steampowered.com/app/433170/Die_Young/
Kicsit olyan mint a Lost c. sorozat..
Túl sok a mob és túl erősek a karakterek.
Viszont a videón látott farmolásnak túl sok értelme nincs, 99%-ban streamerek tolják a nézettség miatt. Tisztánlátás céljából, a lenti map előállítása általában többe kerül, mint amit megtermel. Tehát totál opcionális, nem a tudatos endgame része.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.20. 02:34:36
[merlinw.org]
Ennyi időm már nekem sincs, és soha nem vonzott az ilyesmi. De azért amíg leköt, addig játszom. Amúgy meg maradok a WH40k Inquisitornál, az beláthatóbb 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Kb ilyesmi a POE endgame gameplay.
PoE-nek egy fő szabálya van: Első a védelem, másodlagos a dps. A védelem három részből áll. Resist (fire, lighning, cold, chaos - ez utóbbival nem szükséges foglalkozni) és hitpoint (HP és energy shield). Harmadik block/dodge/evade. Skill-fán elsősorban HP irányában kell tervezni (a fent linkelt toolban van kereső, beírod hogy heal és megmutatja az összes pontot aminek köze van hozzá), illetve a block/dodge/evade (ami kaszt és build függő) általában 1-2 nagyobb (notables) passzív szerepében van jelen (ami lehet annotálni nyakláncra is, így ha nagyon nem esik útba nem probléma).
Lényeg hogy csak elsőre bonyi. Van ezer órám a játékban, ha kérdése van bárkinek kérdezzen.
[merlinw.org]
A sztori egy nagy rakás bélsár, ebben (az egyben) a Diablo aktuális része jobb (ahol egyébként szintén nem túl komplex a történetszál)..
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.18. 23:48:50
[merlinw.org]
[merlinw.org]