Igen, az Ori alapmű! Amíg ki nem ismered az irányítást addig nehéz, viszont ha kiismered akkor is nehéz!!! Persze akkor is kötelező! A végefelé nem egy könnyű ujjgyakorlat! Iszonyat nehéz. Bár az elején lévő menekülős részek is izzasztóak, amikor ki kell érni valahonnan, de a megfelelő gombkombinációk tökéletesítése visz előre, hogy ne add fel (jó reflexek kellenek hozzá). Nem is szabad feladni. Én se tettem. Mindezekért kárpótol a történet (!), grafika (!), hangulat, zene (!), irányítás (!!!) és minden ami a játékban van. Csillagos 5-ös! A platformerek csúcsa a játék. Ettől szebbet és jobbat nem láttam!
#309921: Üt-e akkorát mint a Giana Sisters? Sokkal nagyobbat! Mondom a piacon nem létezik ettől jobb. Simán megéri még a teljes árat is, ahogy TBLINT mondja. Én is akciósan vettem még az Instant Gaming-en olyan 2800 Ft körül, de a Ori and the Will of the Wisps-et gondolkodás nélkül húzom be teljes áron! Főleg, hogy a Magyar felirat is alapból benne lesz! Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.02.17. 12:11:09