balee66#170
"Na jó, ezt már nem tudom szó nélkül megállni..."
"mert a kibaszott oprendszernek az az egyetlen szájbatekert feladata van, hogy A HARDVEREMET MEGHAJTSA! Hogy AZ ÁLTALAM HASZNÁLNI KÍVÁNT szoftvereknek tartsa fenn azokat a retkes erőforrásokat!"
Használj Linuxot parancscsorral, az valóban nem csinál mást.
Jah de, bocs, hálózatot is kezel, akkor már nem is kell...
"Egyáltalán, ki a fasznak van IGÉNYE ilyen szarokra, hogy 3D-ben rendezgesse az ablakokat, meg hogy előtűűűűűűnjenek az ablakok, meg hogy a start menü így ugráljon kifelé? Kinek kell ilyen parasztvakítás, főleg ilyen áron? Első dolgom minden XP-n amit használok kikapcsolni minden ilyen szart meg belőni a klasszikus win GUI-t..."
Fogalmam sincs, kinek van erre igénye, kérdezd meg a Beryl/Compiz, mert ugye a Vista onnan lopkodott össze mindent... Jah, hogy a Linxot nem szidjuk, neki elnézhető a "parasztvakítás"? Én kérek elnézést...
"Aztán volt itt szó a csodás memóriakezelésről. FELHASZNÁLÓ vagyok. LE-SZA-ROM, hogy mit hova pakolászik a memóriában, meg milyen sorrendben. Józsi bácsitól sem kérdezem meg a kocsmában, hogy az új pacemakere miatt hozza-e lassabban a sörömet. Nem érdekel. De ha lassabban hozza, mint amihez hozzászoktam, akkor az idegesít. Nincs kedvem még egy sört rendelni, csakhogy kompenzáljam azt, hogy lassan jön. Inkább megyek másik kocsmába."
Tegyél fel egy új gépre egy XP-t és Win7-et, és mondd meg, melyik a lassabb.