• dilofekete
    #42
    Az hogy létezik ilyen jelenség, nem azt jelenti, hogy nem létezik az a föld. Ilyen alapon akkor nem is létezik a föld és a mátrixban élünk és mi sem létezünk, akkor meg minek menekülni.
    Akkor se hagynánk el a naprendszereket, mert hőt biztosít vagy energiát. A semmiből nem lehet élni. Sem embernek, sem gépnek.
    Másrészről, meg minek agódni a meteor miatt, ha ugyan olyan szemétnek számít, mint a tejes zacskó. Ugyan úgy nem foglalkoznának vele. Maximum a gazdaságnak ártana és még ebből is biznist csinálnának, mert ez is szemét és az jó, ha hagyák, hogy legyen.
    Én meg inkább azért aggódnék jobban, ahogyan itt eggyesek, hegy nehogy a terroristák, nyírjanak ki minket vagy hogy ne robbantsák fel az egész földet.
    Ez nagyobb veszéj, a természettől való elszakadás, minthogy meteoroktól parázzak, ha szétlövik is rámzuhan pont és akkor is meghalok, de vajon melyiket az eggyszerűbb megelőzni és meiket támogatják. Mindkettőt csak az eggyiket lelövik a másikat kiírtják. Nem fejlődünk mi semmit csak rombolunk.
    Nézd a jó oldalát. Előrejelzik, hogy jön egyy bolygó látogatóba a földre és előtte, jól betéptek és flasheltek, hogy ilyen szépet még életemben nem láttam és én leszek shongoku és kosarazni fogok vele...
    Akkor se változna meg a hejzet, ha van eggy nagy hajó az űrben, mert te a földön vagy és ugyan úgy meghalsz és szenvedtél az egész életedben, mert olyanra kellett a pénz amit még látni sem fogsz az életben soha. Majd után körberepkedheted és szemügyre veheted, meg a földet is. Melyik tetszene jobban?
    Ami szebb az a jobb és arra kell vigyázni és költeni. Az hogy valamire vigyázni kell az ingyen van, ha meg elromlik, mert nem érdekelt akkor, meg költhetsz fölöslegesen. PErsze a föld az eggy élő dolog lehet, már a számunkra, mert akkor is költeni kell rá, Minimális összegeket, hogy megmaradjon, mert mi ilyenek vagyunk cak nem csomagolásban születünk, mert még azt is hátrahadjuk. Tulajdonképpen a születés után már nem kell foglalkozni anyucival, ha így gondolom, mégis kapott segéjt, mert foglalkozunk eggymással, de ez az életbenmaradási tendencia is csökken, már mindenhol a földön. Álltalában, de kihat mindenre, Idővel. Ezért érezhető a fejlődés fontossága, de tulajdonképpen, teljesen érdemtelen, mert a technika rohattúl drága. Ha nem így lenne, nem létezne fekete piac meg torrent... Az adó az más, az a földnek kell, de ne keljen azért fizetnem, hogy élhessek. Ez ha minimális lenne még elfogadható lenne, de most jelenleg hol is tartunk? kb a fele fizetésünk rámegy a témára. Nem a rossz inteligencia miatt kéne kilőnünk magunkat az űrbe, hanem mert ugyan olyan jó mint a föld, de ha kilépünk eggy ilyen környezetből akkor bizonyíték a hátrahagyott dolog arra, hogy ott is ugyan azt hagynánk magunk után. Csak azt kevesebb eséjel élnénk túl. Ezért állítom azt, hogy mit keresünk a földön kívül amikor itt van eggy biztonságos hejünk és közel távolban nincsen másik ilyen. Én ha kapnék eggy olyan bélyeget amiből az az eggyetlen létezik akkor úgy vigyáznék rá, hogy aki csak megközelíti, leteríteném a földre és megkötözném és csak a kapun kívül engedném el és eggy ideig nem engedném be, mert annyi adrelalint termeltem, hogy elég eggy hétre. Ennek az értéke többet ér, minthogy tudom, hogy van eggy ilyen bélyege valakinek. Max 5 másodpercig érdekelne. Most ennyi a különbég a föld és eggy brutál nagy úrhajó között. Amit meg eggy bolygó simán magához vonzana, mert annyira tehetetlen. Ergó tök értelmetlen ennyi pénzt áldozni az egészre, pontosabban a luxussal foglalkozni előbb és nem az alapokkal. Ez meg nem emberi hanem zsugori.