• dilofekete
    #25
    Eggy családon belül az életbeli szempontok tökéletesen ugyan azok, mint az egész földön. Az első, hogy legyen othon aztán kaja és végül a luxus. A valóságban ez úgy nyilvánul meg, hogy elupsztítjuk a földet és a luxust előrébb valónak tartujk az élelemnél, pontosabban az életbenmaradásnál. A különbség, amiért az eggyik létezik ezért a másik is, miért azt nem tudom, tehát hülye vagyok, ergó az emberiség a hülye. A családban ilyenekért már a börtönben élnék.
    Ok én hülye vagyok, de akkor az emberiség meg gyilkos és öncélú ezért én is az vagyok és nem törvényellenes, ugyebár. Ez nem a fejlődés tulajdonsága, a törvényellenesség, mint ahogy eggyetlen létező életben sem. Lehet az Alien a filmekből, persze ilyen nem létezik vagy mégis?
    Na ezért létezik a szólásszabadság, hogy a nemnormális is normális legyen és nemnormális marad, mert a szabályok "vigyáznak rá" lehetővé teszik a létezését, de akkor ilyen alapon én se vagyok hülye csak elhitetődik. Ez nem a jobb meg bal oldal, hanem inteligencia, fejlődés? Komolyan mondom nem igaz, mert én hülye vagyok, de az előzőek alapján akár én is élhetnék eggy másik bolygón, mert elképzelhető és ezért kapnék még jegyet is oda. Ez totál hülyeség, de mégis így van!
    A bolygó meg eggy kerek valami ami lebeg a lebegőben vagy van a tömegének gravitációja. Azért mert szimbiotizál a földel vagyis lebeg körülötte, attól még bolygó. Ja nem kerek, hanem gömb alakú, mert van gravitációja és eléggé nagy ahoz, hogy ne zuhanjon le a földre vagyis belelebegjen, mert nincsen hozzá közel és így nem lehet a föld része. Az hogy körülötte utazik, az azért van, mert bolygó és nem eggy űrhajó aminek nincsen vonzó ereje, mert ha levegő lenne körülötte akkor lezuhanna. Ha meg lenne gravitácója a hajónak akkor a közelben minden anyagot összepréselne vagy eggybeolvadnának.
    Ez részben baromság, de ez van:) Ezt úgy értettem, hogy nem a bolygó körül lebeg az űr, mert nincsen benne semmi és a föld se a levegő körül lebeg, mert van gravitációja, de a holdnak is van gravitációja és ezért bolygó, nem azért, mert van körülötte valami a nagy semmin kívül és azért hold, mert más pályán utazik, mint a föld. A föld is hold a nap szempontjából csak mégsem, mert messze van a hold fogalmához.
    Amúgy meg nem azért tanulunk fizikát az iskolában, hogy ne érdekeljen a föld meg a többi bolygó és mégis ezt látni meg azt is hogy szitává lőjük eggymást.