• dilofekete
    #18
    Mit keres az ember eggyáltalán más bolygón? Ezt nem fogm felfogni soha épp ésszel! Erre sem tudunk vigyázni, amikor jól tudják, hogy tehetnének érte a sok felesleges pénzükkel, de nem érdeklik, mert betegek és csak az orruk után mennek. Így tényleg tök fölösleges a kolonizáció, de kutatásnak sem nevezném. Az a növény vagy él vagy nem. Ezen mégis mi az a nagy felfedezés és erre kiadni ennyi pénzt, nem normális. Ilyen alapon tényleg több értelme lenne ingyen élelmet osztogatni az embereknek, azzal szemben, hogy nézzük, hogy nő a növény az ég után.
    Kit érdekel!? Itt sokkal több van amit nézegethetek vagy akár ki is plakátolhatom a szobámat növényekkel. Igen, lehetne mellette eggy ilyen kép is, de valahogy nem illeszkedne a többihez a búrályával. Szóval tök értelmetlenül nézne ki. De hát az ember ilyen lett, a hülyeségben értelmet lát, csak azért támogatja, mert olyan idegesítő, mint ő amikor eggy ilyen képet néz a szobájában. Aki kitalálta. Viszont ha az a céljuk, hogy eggy új bélyeget gyártsanak, annak már több értelme lenne, de ennyiért senki nem venné meg. Ez a biznis új generációja vagy csak eggy másik bolygón akarnak virágnapokat tartani, mert itt már nem olyan, mint azelőtt volt, mert elszennyeződött a föld miattuk, mert nem képesek rááldozni minden pénzüket, mert ilyenekre kell.
    Nekem ez csak azt bizonyítja, hogy az emberiségnél nagyobb hülyét nem láttam. Kivéve engem, mert én vagyok a fő hülye aki ugyan úgy nem tesz a földért semmit, mert hagyom, hogy ezek kihasználjanak, hogy ilyenekre költsenek. Ezt a pénzt nekik is össze kellett szedni valahonnan és pénzt csak a többi embetől lehet elvenni. Meg az állami támogatástól, de az a földet szolgálja és az emberiséget és nem a luxust.
    Inkább játszanának valami scifi játékkal. Ezt a növényt, hogy kitelepítsék eggy életre alkalmatlan bolygóra is csak eggy játék és flash, de kurvára semmi értelme. Amikor azt hallom, hogy maguktól nőnek más bolygón a növények azzal sem foglalkoznék, mert mi itt élünk és nem látom akkor sem, ha odarepülök. Ettőll tényleg okosabbak leszünk, hogy képeket készítünk eggy növényről a szomszéd bolygón. Semmi fejlődést nem látok én ebben, maximum a búra érdekelne, hogy elemes vagy benzines és a többi nem érdekelne. Lehet hogy csak ezt tesztelik és utána csinálnak sokkal nagyobbakat amiben emberek is növögethetnek. Csak aztán le ne merüljön az aksi, mert elvész az a sok milliárd dollár.
    Ilyen ötletekér, tényleg csak díjakat lehet adni, de fejlődésnek akkor sem könyvelném el soha.