IWimv2m.jpg
  • morcosqtya
    én XP-t használtam munkahelyen is stb, eddig sehol nem vettem észre változást a "felhasználói élményben" (futás sebessége) az XP klasszikus és az "új" ablakstílusának változtatása esetén.
    Az aero más téma.

De itt a fibernetes faszi "lebutítás" szóhasználata engem akkor is nagyon megdöbbentett..
    Mert ha látom rajta, hogy ért hozzá, vágja a témát (mint itt jópáran)oda-vissza akkor elgondolkodom rajta mivel teljesen átlag user vagyok, simán át lehet baszni engem, de ha itt lettél volna akkor, és hallgattad volna miket magyaráz (és hogyan) tutira kiakadtál / röhögtél volna Te is...

pl.:
    "Most akkor bekötöttük a netet, hmm nem megy? Na várjunk csak.. hmm, így sem..." (10 percig szerencsétlenkedett, kattingatott) majd vigyorogva otthagyott azzal, hogy jóvan, Ők elvégezték a dolgukat, be van kötve, én meg csináljak valamit, majd lesz net, csak kapcsolgassam a gépet ki/be. :))
    (én se értettem hozzá szart se, később kiderült, hogy chipset drivert kellett újrarakni)..
    Ilyenekkel jött, miközben üzemelte be a modemet, hogy "na majd ha felmész a netre és nincs tűzfalad akkor 2-3 másodpercen belül bent lesz a gépeden 5-6 féreg, és vírus, és ez ellen nem tehetsz semmit, de egyébként én most hogy ismerem az IP címedet otthonról egy programmal bármikor meg tudom fertőzni a gépedet, tudom irányítani az egeredet, akármit megtehetek a gépeddel ha akarom csak hát persze nem teszem mert nem etikus. Ha akarnám rádküldenék egy olyan vírust ami az "alaplapot fertőzi meg" és minden újraindításkor le és felkapcsolja a gépet így semmit nem tudsz csinálni, vége a gépednek, csak ha alaplapot cserélsz akkor tudod megoldani... "ehheeheh"..
    aztán nagy arccal távozott haza (gondolom krízisezni az Eizo monitorján)...