PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://goo.gl/gd6Zi5
Pl. a Firefox már bezöldíti az URL-t, ha megbízható az oldal, s most csak a legalapabb, beépítettet említettem!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Persze a link, amire kattint az ember továbbra is minden esetben árulkodó jel, tehát alapvetõen mindenképp kell hozzá némi emberi figyelmetlenség, de a körítés manapság már olyan nagyon megtévesztõ, hogy ha valaki nem figyel a részletekre nagyon könnyen bedõl. Ahogy írtam is, aki évente egyszer paypalozik valószínûleg nem fogja beszívni, mert alaposabb, de esetleg egy paypalon keresztül árusító vállalkozó már könnyen horogra akadhat figyelmetlenségében. És ezeknek már akkor megérte, ha a sokezer célszemélybõl csak 1-2 dõl be.
"citibank hivatalos honlapjára tesz rá egy tökéletesen álcázott popupot"
Na már most ez csak szoftveresen oldható meg szerintem!
Szerintem igen is tökélyre fejlesztették a megtévesztést az adathalászok. Persze nem az olyanokra gondolok, akik elolvastak egy howto-t a neten és fél óra alatt összetákoltak valamit.
Itt is van egy kedvenc, a citibank hivatalos honlapjára tesz rá egy tökéletesen álcázott popupot:
Primitívebbek! -.-
Ma már mindenki tud csinálni szinte 0 tudással egy keyloggert, melyet nem szûrnek ki a vírusirtók!
Mondjuk meg kell hagyni, a módszerek is egyre agyafúrtabbak...
Nem más mint az emberi hülyeség...
Szóltam neki változtassa meg! Aztán a fejemre csaptam, hogy az istenit is! Nem csak A és B-betûsöket gyûjtöttek be, hanem csak azokat osztották meg! XD
Persze a legtöbb ember jelszava csak kisbetûkbõl és számokból áll de még úgy is több, mint 1 napig bajlódna az 5karakteres jelszavakkal az adott szkript.
Mondjuk alapvetõen a brute force, mint módszer egyáltalán nem használt már, hisz a neten nagyon egyszerû védekezni ellene (X próbálkozás után letiltás Y idõre). Sokkal jellemzõbbek a kémprogramok/keyloggerek/kamu oldalak, azoknak meg teljesen mindegy, hogy milyen bonyolult a jelszavad. Elvileg ezeket az accountokat is utóbbi módszerrel szedték össze, legalábbis a cikk, amit írtál azt mondja.
Én minden esetre jelszót változtattam 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a humorosból van
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de mindkettõt 2* 😄
-tRs-Landor
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.