• MacropusRufus
    meg ugye azt is tényként közölted, hogy nálunk ebben az országban naponta lesznek erőszakos cselekmények áltdozatai az emberek, csak éppen ezt sem tudtat bizonyítani. Sebaj.

Részemről ejtve van a dolog ui. már így is több időt áldoztam erre a tmára a kelleténél.

"No, látod, én ezért nem vitatkozok veletek, mert amellett, hogy elfogultak, még idióta barmok is vagytok."
    namost amiért nem érted pl. einstent nem biztos, hogy ő volt a hülye.

"Tudod te hogy zajlott egy ilyen inkvizíciós per, te szellemi fogyatékos?"
    abba nem megyek bele, hogy ki a hülye, mert a hozzászólásod magáét beszél. Nem kell ezt még erősítenem.
    Viszont: az egyház azt titkol el amit akar. Ezt hidd el. Vagy neked van bejárásod a vatikáni levéltárba? Nem hinném.

"Az egyház csak ideológiai szempontból ítélt, majd átadta az ügyet a világi hatóságoknak, te bugyuta."
    ebben az időben olyan, hogy hatóság nem volt...

"A világi hatóságok rendes perben tárgyalták az ügyet, és e perek jegyzőkönyvei fennmaradtak, te lüke."
    aha... hogyan is mentek a vallatások? ott is ott csücsült egy egyházi alak. Olvasgassál egy picikét. Sőt a kivégzéseknél is rendre ott volt az egyház egyik képviselője. Amúgy ha semmi közük nem lett volna hozzájuk, akkor miért is kértek anó bocsánatott az inkvizició miatt?

"ronda magyar wikibe, ": na ebben egyetértünk. Én az angolt szoktam bújni, az jobb.

"Mondjuk azért volt különbség az inkvizíció és a kommunisták módszerei között."
    Látom alig vártad már, hogy ismét komancsozzál.

"(Amúgy, megint sikerült engem felhúzni, pedig én olyan békés vagyok.) "
    te csak addíg vagy nyugodt, míg olyan közegbe vagy ahhol egyetértenek veled. Nem vagy alkalmas vitapartnernek ui. a blog #35 kömmentjében már személyeskedsz is. Ez meg arra utal, hogy alapból hamar kapod a vizet, gy.k. 35 vélemény váltás után már személyeskedsz...