• dilofekete
    Az én helyzetem az, hogy 0 forint a bevételem. 0! Az államnak hozzám képst tengernyi, de nekik kevés és akkor én hogyan jövök én ahoz, hogy a 0 forint fizetésemből, megvédjem az othonomat, hogy ne vegyék el, mert most válság van, hogy eggy utolsó bevándorlónak adják a magyar ember szegény othonát?
    Ráadásul hozzáteszem, aki dolgozik se adna ugyan úgy az államnak, de ők használáják az utkat meg iyenek, persze ez is csak feltételezés, az hogy a munkába el kell menni és ma már csak aszfalton lehet elmenni dolgozni, tehát rámbizonyíthatják, hogy használom az utakat és ezért kell adóznom, de a lakását akkor is használja, ha beteg. Akkor is adózni kéne, ha valaki nyomorék, halálosan beteg és örül hogy él? Esküszöm ne csodálkozzanak azon, ha el akarják venni a házamat, mert nekik úgy tetszik, hogy kimegyek a kapuba és halomra ölöm a behajtókat. És ha a börtönben megkérdezik, hogyan kerültem oda akkor azt felelném, hogy megvédtem az othonomat a semmit nem érő államtól.
    Ez az adózási rendszer eggy határtalan nagy hülyeség! Semmi értelme csak eggy olyan képviselet szerzi a pénzt arra, hogy az emberek közti kapcsoltaot építsék, de az nincsen benne a munkaköri leírásukban, hogy mindenkinek pokollá kell tenni az életét. Egészen eggyszerűen nem ez a feladatuk. Ilyet nem csinálhatnak, az emberekkel!!! Nem nyomoríthatnak meg minket azért, mert valamire kell nekik a pénz. Az életünkbe nem szólhatnak bele az irányításukkal. Azon kéne dolgozniuk, hogy ne legyenek éhező emberek és nem ellehetítleníteni az életüket, mert élnek ilyen emberek. Mindig lesz eggy új nyomorék akit eggy éhes hajléktalan lever az utcán vagy agyonverik a cianok a telefonjáért és mehet ő is segélyekre és rájön, hogy a kajára nem elég, nemhogy megfürödni vagy fogatmosni. Ezt az amúgyis szar, már élhetetlen színvonalat akarják még tettni? Ez lehetetlen. Lehetetlen 0 forintból megvédeni az othonomat. Talán inkább nekik kéne adózniuk nekem.
    Bemászok a katonaságra és ellopok eggy tankot, hogy esélyem legyen a hülyeség ellen.