A semmiből nem lehet pénzt csinálni! Tehát nekem soha nem lesz ilyen elven hozzályuk közöm, de sajnos mégis és ezért ők menjenek el, ha kedves az életük alapon, mert ha ellenem fegyverrel jönnek, hogy elvegyék az othonom akkor én is lehetek ilyen és mehetek ellenük én is fegyverrel.
Ha én lennék a király és ilyen ötletekkel jönnének elém, hogy ablakadó meg ilyenek, hát nem hogy fizetést nem kapna, de még jól meg is veretném, mert nem azért dolgozik nekem, hogy ilyeneket találjon ki, hanem azért, hogy a fejlődés mindenhova eljusson és ez nem is mellette szól, hanem ellene.
Ezek tényleg vámpírok és magukat védik, nem minket.
És nem én fogok ithonról elmenni, mert előbb voltam itt mint ők. Értem ezt úgy, hogy ők még soha az életükben nem volttak nálam, nem is ismernek, de elveszik a pénzem, még akkor is ha munkanélkül vagyok ezért nem kap segélyt az aki még nem dolgozott, mert ezek a körök vannak ellenük és ők olyanokra is képesek, amire a vámpírok csak ők mmáshogyan mutatják meg magukat. Az én esetemben ez úgy jött, hogy engem is megnyomorítottak, hogy én is szenvedjek és ha senki nem áll az oldalamra, akkor hajlandónak kell lennem csatlakozni hozzájuk, ezekhez a zombikhoz, hogy ne haljak éhen, hogy mások megnyomorításával jussak élelemhez én is. Csak ez aránytalanul rossz a közbiztonságnak, nemde?
Nem az a politikusok(vápírok) feladata, hogy őrizzék a közbiztonségot, mert az jobban árthat a gazdaságnak?
Vagy csak szimplán sajnálják azt a minimál megélhetést?
Láthatjátok, megérdemlik, hogy lopni fogom tőlük az áramot, a vízfűtésre meg télire, de ez csak az én szerény véleményem és még törvényes vagyok.