"Vámpír" a tömegsírban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, megéri.<#eljen>
Különben is, nincs még veszve semmi.

Kara kánként folytatom tanításom.

Menj el ebbõl az országból, amig tudsz! Én már sajnos nem tudok.

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Nem, nem éri meg!

dilofekete
Csak a testemen keresztül vehetik el az én othonomat, erre esküszöm.
Inkább meghalok a frontvonalon, amit a kertben fogok vívni velük!
Megéri?

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

dillofekete azon kivételes emberek közé tartozik, akiknek jót tesz a fórumozás.<#nyes>

samebadi majd éjfél után jön vissza, akkor kísértenek a vámpírok, de addig is elmondom én mi lesz az egész Bokros-csomagnak a lényege.

Mivel a ténylegesen termelõ polgárok száma csökken, mert kiöregednek a magyar melósok, a segélyeken élõk meg csak sz.ják a jövõbeni segélyen élõket és bûnözõket, emiatt egyes szemellenzõs, az orrukig látó közgazdászok próbálnak új megoldásokat találni a pénzbehajtásra.
Az adókat már növelni nem lehet, így is elviselhetetlenek, ezért a minimálbéren robotolókat is megadóztatják. Az egészségügyi ellátások ingyenessége csökken, csökken, majd megszûnik (persze szegénykórházak, ispotályok lesznek), és a pénzbehajtás újabb formájaként megjelenik az ingatlanadó. Amely, ha nem fizeted és felhalmozódik, akkor oda fog vezetni, hogy elárverezik a fejed felõl a házad, és majd eladják egy pénzes külföldinek, vagy, ha rosszabb az állaga, akkor szociális lakásként kiosztják valamelyik ingyenélõ segélyezettnek (nekik esetleg önerõt ad valamelyik alapítvány, amely szintén az adófizetõk pénzébõl kapott forrásokat erre, pályázat révén).

Ugye érted?

Ír ír. Ír úr. Úr ír. Vámp ír.

Bár off, de ezt legalább értem. C:
Sajnos, nem csak értem, hanem egyetértek! :C
Egyébként egyre jobban tetszik a stílusod. C:

dilofekete
Megnéztem youtuben eggy videot róla. Azt kell hogy mondjam, az is eggy olyan dolgot akar, mint a telek adó ami elérhetetlen, mivel én egyedül élek a nagyszüleimmel és én nagyon is munkanélküli vagyok, semmiféle segélyre nem vagyok jogosult és akkor mit kéne nekik én nekem nekik adni, a semmibõl. Mégis mi lesz, tartozni fogok az allamnak ami még kamatozni is fog? A semmiért? Emberek én azért nem használom a hitelt, mert van eszem és ha rámvernek a semmiért hitelt, hát én átmegyek Ramboba és a szaromat fogom hozzájuk hajígálni, mert csak annyira tellik. És ezzel nem sértettek meg senkit csak megvédem az othonomat, mert itt csak én élek ezért csak nekem van jogom itthon bármiféle szankciót bevezetni! Én pont azért nem szavazok, mert nincsen olyan párt akire szavaznék és ezt tartsák tiszteletben!!! Hülye majmok. Ebben a rendszerben nem lehet ilyen szabályokat hozni, ami nem mûködik és nem kell nekem bebizonyítani, hogy igenis mûködik, mert soha nem szavaztam meg senkit és ezért elvárom, hogy haggyanak békén. Jogom van élni, beleszólás nélkül, de ennyi erõvel akkor adják át nekem a koronát és irányítom én az országot és ki fogok rugni mindenkit, nekem elhihetitek, csak azért, hogy othonos legyen. Ugye érthetõ? Nem a fogalmazásomat kell nézni, mert eggy primitív paraszt vagyok és csak így tudom a legeggyszerûbben megfogalmazni.
Röviden ez eggy Díszszederbokor.

Mielõtt lefeküdnék, kérdezek tõled valamit:
Szerinted Bokros Lajos vámpír vagy nem vámpír?

valahogy nekem nem az anyám jut errõl eszembe... aztán, ízlések és pofonok, egy magadfajtából kinézem..., amúgy igen, neked szólt, látom idõben reagáltál rá.. egyáltalán tudod mi ez?
dilofekete
A felfedezés az, hogy vér helyett a követ akarta meginni. Ez eggy jó vámpír, feláldozta magát és ezért megszentelik. 😊

dilofekete
A lényeg, hogy mostmár felismerek eggy vápírt.
<#nevetes1>

anyucid tudja, hogy felrakod ide a fotóit?
nem muszáj válaszolnod
<:ásít:>

Balazs15
Attol méghogy találtak egy csontvázat téglával a képében..etööl miért lenne vámpir?????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

nem vették le, király...
ha ez így megy tovább, lassan elszokok errõl a fórumról... pedig régen de szerettem..., levették a pinát....
SRobert
azt a képet... 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
nem is úgy értettem, hanem amúgy. 😉

dilofekete
És én vagyok a fõcsmpés, mert ez nem tégla hanem csempe, mert akkoriban ilyeneket csempének használtak inkább, mint téglának csak nincsen lelakkozva, de lehet hogy levolt és pont ez a figura fejlesztette ki és amikor kipróbálta elesett. Csak nem látszik mert lekopott. 😊

dilofekete
Upsz nem vettem észre, hogy kinek szól, elnézést. <#szomoru1>

Értem, én, hogyne érteném, de a téglarakó nem én vagyok.

dilofekete
ha már bogyókkal akarnak tömni akkor tudják hogy mért ne

dilofekete
akkor nem voltam náthás és kész, amúgy meg nem érdekel engem, mert igénytelen vagyok, gondoltam valaki mást érdekel

dilofekete
<#mf1>

dilofekete
áááá

SRobert
mert ahhoz volt éppen hangulatom, amivel kezdtem. 😊

a hozzászólásokról eszembe jutott a cikk témája.
valaki feltételez valakirõl valamit és ezért az a valaki ellenség lesz és akkor megoldásként téglát akar rakni a szájába, mert akkor a probléma is megszûnik.

gondolom érted, mire célozokkk. 😊

dilofekete
De a vírusos nátha nagyon is sokáig tarthat, ha az altatók lerombolták mellette a null szintre az immunrendszert. Kérdezz meg errõl egy hozzáértõt.

"bámulatos, h meddig el lehet jutni egy fórumon annak megemésztése helyett, hogy a laikusok fejében élõ kép a középkorról nagy százalékban szimpla mítosz..."

Na, látod, miért nem ezzel kezdted?

Viszont a nátha sem.

dilofekete
Az allergia nem tart még másfél hónapig az othoni környezetben. Kizárt!

SRobert
városi legenda? 😊
esetleg propaganda? 😊

A mítosz szó itt szerintem nem helyénvaló.
2 hónapig tartó nátha. Ez inkább alergiának hangzik.

SRobert
fogaskerekekként sírjukban a téglával betömött szájú vámpírok
átkozva azokat akik rossz szemmel nézik a halotti lepel rágcsálását.

csak, h eme topik szellemét meg ne rontsam...

amúgy az egészségesek zárják be a betegeket, vagy a betegek az egészségeseket?

hogy legalább részben on legyek:
bámulatos, h meddig el lehet jutni egy fórumon annak megemésztése helyett, hogy a laikusok fejében élõ kép a középkorról nagy százalékban szimpla mítosz...

Én nem állítottam, hogy te voltál a hibás, mert az ápolóknak kellett volna téged betakarniuk, de ha már reklamáltál, akkor igen, te voltál a hibás, mert gyenge volt az immunrendszered.

dilofekete
Ráadásul ha nem is voltam betakarva akkor sem kapok el egy 2 hónapig tartó vírusos náthát. Ez csak feltételezés, mert csak a vírus életképes ennyi ideig vagy passz nem vagyok biológus.

dilofekete
Ezt az olcsó magyarázatot, arra hogy 2 hónapig beteg voltam, szerinted ha alszok negyed napot, ráadásul egy pokrócnál vastagabb takaróval vagy mivel voltam betakarva, akkor is én vagyok a hibás! Nincsen igazad és azt kell hogy mondjam SAJNOS NINCSEN IGAZAD.

De bizony! Sajnos hamarosan indulnom kell haza, vége a látogatási idõnek.
Még mindig forognak?

SRobert
aztak*rvamindenségit... :|

Áhh! te is elszóltad magad! C:
Tán csak nem szomszéd szobából? <#awink>

Szia!
Részvét, egyebek...
Ha megengeded, nekem van egy ötletem a náthádra. Miután elaltattak, valószínûleg nem takartak be rendesen, és jól megfázhattál, amíg magatehetetlenül aludtál.

dilofekete
Én szeretek dilinyós lenni és ha a képzeletemet a tudatomat és az emlékeimet egy orvos meg akarná ölni gyógyszerekkel akkor egybõl nekiugranék és kirugdosnám a fogait, mert rátámadt az életemre és addig nem szálnék le róla amíg én mozgok. Semmi köze ahoz, hogy én a tanulmányaimmal mit kezdek vagy hogy vannak e eggyáltalán. Hát ki õ nekem, dögöljön meg õ, én nem fogom magamat megöletni, pontosabban zombit csinálni magamból azokkal a bogyókkal amit õ adna nekem. Másodszor, soha nem veszek be semmiféle szintetikus szert, SEMMI ilyesmit. Nem élek a tudomány ezen részével, és jogom van ezt eggy papiron is jóváhagyni és õ meg köteles elfogadni. Persze vannak nem szintetikus szerek is, de azokat is kizárólag csak eggymagában vagyok hajlanadó elfogyasztani, talán, ha ismerem, de ezek illegálisak. Szóval nincsen rám nyugtató. Ez van.
Az hogy szintetikus készítményekre még rá sem nézek azt már régóta így gondolom, mert nincsen joga ez elõbbiek szerint a kormánynak engem életben tartattnia és azért mert nem vagyok jogosult arra, hogy a gazdaságot felhasználjam élelem és gyógyszer formájában,
És különben is amikor bedugtak a gyogyóba, egybõl kaptem 2 ampulla altatót amitõl 1,5 óra alatt aludtam el és másnap reggel úgy keltem fel, hogy iszonyatosna náthás voltam. Emberek én még életemben nem voltam annyira náthás. 2 Hónapig tartott mire kigyógyultam belõle. Amikor meg gyógyszert kértem rá csak 1 db aszpirint kaptam és ezt is csak pár óránként volt szabad kérni, indokolt esetben, persze állandóan lázas voltam, megállás nélkül. Gondolhatjátok mennyit segített az a bogyó eggy ilyen náthára. Mellesleg annyira leszarták, hogy 2,5 nap alatt megfertõztem az egyész emeletet náthával úgy ,hogy ki sem mozdultam a szobából. Nem volt nehéz mert nekem iszonyatosan ferde hátam van ami alapból fáj. Nem véletlenül van ithon 40000 es matracom. Na de azt az ágyat úgy kell elképzzelni, hogy ami hullámrugó volt benne az olyan volt, mint egy folyamatosan használt 20 éves fotel. Ráülsz és nem érted, hogyan sülyedtél le a földig. Állandóan kértem, hogy tegyenek be alá eggy fa darabot, de mondták, hogy nincsen több. Amikor meg volt és szereztem magamnak, akkor azt is odaadtam a szomszéd nyugdíjas öregembernek. A hátfájásom utólag tovább fájt mint ahogyan kigyógyultam a náthából. A kaján meg amit ott adnak egy patkány se lakna jól. Azért gáz ha erre kell gondolni miközben eszik az ember.
Én nem azt állítom, hogy õk fertõztek meg az altatós tûvel, hogy náthás legyek, de fura mód, rá 6-7 órára, iszonyatosan náthás voltam vagy valami vírus lehetett inkább. Azért biztosan poénból csinálták, mert amikor végigmentem a folyaosón akkor mindenki eltûnt, de nagyon gyorsan az utamból és részben szerencsés voltam, mert ehettem a szobában is. Azért vicces lett volna, ha nem lettem volna a halálomon a vírustól meg a hátfájástól. Apropó, eggyszer sem voltak hajlandóak megmaszírozni a hátamat, a másik beteget kellett megkérnem rá.
Amit meg ott kaptam bogyókat arra volt jó, hogy zuhanyzás közben összeessek, mert tömik az állandüan fekvõ beteget és ha felál és hirtelen hõváltozás éri akkor olyan lesz mint az ágyban a rongybaba, mert annyira megdájdult a fejem, mintha egy nagy kavics mozdult volna meg a fejemben. Ezt elmondtam nekik is, de semmiféle kivizsgálás nem volt utána. Errõl ennyit. Aki odakerül megtanulja, hogy ne a bogyókon éljen, sõt még soha használni sem fog, eggyet sem, mert majdnem átküldtek vele a másvilágra és örül hogy egyáltalán élve kijutott onnan.
Inkább egy füves cigit adtak volna, töbre mentem volna vele, mint a nyugatóval. Minek kellet olyannak nyugtatót adni aki hetek óta eggy helyben fekszik csendben az ágyában. Az igyaz hogy nem voltam nyugodt, mert fájt a hátam és nem tudtam megmaradni eggy helyben. A jelentésbe meg azt írták, hogy ilyenkor hogyan éreztem magamat. Röhelyes. Ezeket én még asszisztensnek se venném fel. Mellesleg azt hazudták a rendõrök, hogy csak eggy napra visznek be, megfigyelésra és amikor másnap el akartam jönni, erõszakkal tartottak ott másfél hétig, két héten keresztül, mert nagy nehez haza tudtam jönni eggy kicsit, mert szerettem volna eggyszer kényelmesen aludni. Utána vissszamentem, pedig nem akartam, hogy az esti altatóbogyót várjam. Gyûlölöm az összes gyógyszert ,mert szinte csak ilyeneket használnak az orvosok. Már elnézést, de a primitívebb fajtából, ha már ennyire kezelni akartak volna akkor normálisan tették volna, de nem, õk csak dolgozni járnak oda. Én meg a zenegép vagyok, akit ki be lehet huzogatni. Ezért nem használok soha többet szintetikus szereket. Habár 13 éve cigizek. Dilinyósan 😊

Elszóltad magad. Dehogynem ismered, hiszen rögtön felismerted, honnan való.

De köszönöm, hogy most tanulhattam tõled! Eddig nem tudtam, hogy a börtönben is használatos ez a szó, hálás köszönet az információért. Hány évet húztál le, mielõtt a zárt osztályra kerültél?
Ezt a "ketteskét" nem értettem. Nem ismerem annyira a börtön- és zárt osztály-szlenget.

Megint moderátor tesztelés?
<#szomoru2>

Ketteske, szállj már le az ablakrácsról, ne lógázd magad fejjel lefelé. Nem, az égbolt nem alattad van, hanem fölötted!
Szó, mi szó, bizonyos szint alá, ahol te vagy, nem tudok süllyedni.

Ez színvonal alatti volt, ennél többre nem futja tõled? Ja persze, nem tudsz koncentrálni a hangoktól, amelyek mind hozzád szólnak.
<#kocsog> A beteg te vagy.

Akkor legfõbb ideje, hogy bevedd a gyógyszeredet. Esetleg mást is. <#kocsog>