Megnéztem youtuben eggy videot róla. Azt kell hogy mondjam, az is eggy olyan dolgot akar, mint a telek adó ami elérhetetlen, mivel én egyedül élek a nagyszüleimmel és én nagyon is munkanélküli vagyok, semmiféle segélyre nem vagyok jogosult és akkor mit kéne nekik én nekem nekik adni, a semmiből. Mégis mi lesz, tartozni fogok az allamnak ami még kamatozni is fog? A semmiért? Emberek én azért nem használom a hitelt, mert van eszem és ha rámvernek a semmiért hitelt, hát én átmegyek Ramboba és a szaromat fogom hozzájuk hajígálni, mert csak annyira tellik. És ezzel nem sértettek meg senkit csak megvédem az othonomat, mert itt csak én élek ezért csak nekem van jogom itthon bármiféle szankciót bevezetni! Én pont azért nem szavazok, mert nincsen olyan párt akire szavaznék és ezt tartsák tiszteletben!!! Hülye majmok. Ebben a rendszerben nem lehet ilyen szabályokat hozni, ami nem működik és nem kell nekem bebizonyítani, hogy igenis működik, mert soha nem szavaztam meg senkit és ezért elvárom, hogy haggyanak békén. Jogom van élni, beleszólás nélkül, de ennyi erővel akkor adják át nekem a koronát és irányítom én az országot és ki fogok rugni mindenkit, nekem elhihetitek, csak azért, hogy othonos legyen. Ugye érthető? Nem a fogalmazásomat kell nézni, mert eggy primitív paraszt vagyok és csak így tudom a legeggyszerűbben megfogalmazni.
Röviden ez eggy Díszszederbokor.