Szerintem rosszul értelmezted, mert ezen a körön bellül rengeteg írásos anyaggal rendelkezek a fejemben csak ezt senki nem támogatja.
Én nem úgy értettem egészen pontosan, hogy élősködő lennék, de ami előtte van az igaz. Ez csak egy másik rendszer lenne, ahol időnként kell dolgozni, például kapsz eggy munkköri besorolást amiben szerepel, hogy mit csinálhatsz és amit nem és ha valamelyik gazdasági ágazatban hiány van az eggyik körből akkor, mennem kéne, dolgozni, de ugyan azt kapnám akkor is ha nem dolgozok, de viszont fél évente kéne dolgozni, mondjuk és ezáltal cserélődne a munkaerő is. Aki meg nagyon befolyásos, az kap egy nagy villát hogy ott éljen, aki csak ír eggy értelmes könyvet vagy ilyesmi az kap eggy házimozit a házi feladatára. Azért vannak ezek a dolgok, hogy megtanuljuk őket használni. A Szavakat!
Az az elszomorító, hogy igazából is így van csak munka nincsen ami nekem való és ez a túltermelésre utal, semmi másra, hacsak nem szelektálnak.
Az evolúció meg az értelemről szól, hogy például nem csinálok gyereket egy amúgyis tűlnőtt fajba, mert rosszat teszek a többieknek vagyis az evolúciónak.