Vélemények az autóvezetésről
-
"Mivel már lassan másfél éves tapasztalattal rendelkezem az autóvezetésből" - a legrosszabb korban vagy, ilyenkor történik ált. a legtöbb gond, ilyenkor lesz az embereknek nagy arcuk, azt hiszik mert már egy ideje van jogsijuk, mindent tudnak, ha eddig nem történt velük semmi, akkor ezután már nem is fog.... és ha csak szerencséd volt eddig? elkerültek a komolyabb bajok? a tapasztalatot nem évekre/km-ek után adják... lehet h te is pont annyi hibát követsz el, mint az általad felsorolt emberek, csak nem veszed észre, mert még nincs rutinod... hiába vagy pizzafutár... Pista bácsi is levezettett már a piros ladáján 1 milla km-t, nem okozott gondot sose az elmúlt 40 évben, ettől még ő nem lesz jó sofőr...
5 évente eü vizsga? minek? elég ha azt tudja az ember h ilyenkor a mobilon a mentőket kell hívni, és nem videózni, s majd feltölteni a youtube-ra....
"Én tudom mit kell csinálni artériás vérzés esetén" - a fenét tudod, max. elméletben.... de az elmélet és a gyakorlat kicsit más... a probababából nem spriccel a vér, nem hörög, nem sír, kiabál, harcol az életéért , nem lognak a belei..stb... és honnan tudod h tudod? mert az oktató azt mondta? mert meglett az eü vizsgád elsőre??? és mi van ha mégsúlyosabb kárt okozol benne? persze lehet h különben elvérzik s ott hal meg, meg minden... de meghalni még mindig jobb, mint egy életen át szenvedni, katéterbe sz@rni... nem azt mondom h az eü vizsga rossz, nem kell, sőt, de azért még egy eü vizsgával a kezünkben ne kezdjünk el operálni...
sorry, nem baxogatás az írásom, csak az ilyeneknek ált. két oldala van...
a kreszt se úgy tartjuk be ahogy a könyvbe/szabályzatba van.... "ha jobbról jövök, mehetek, mert nekem van elsőbbségem...."
elsőbbséged akkor van ha megadják , és az erősebb kutya baxik... ennyi...