Vélemények az autóvezetésről
  • Vogel
    Engem meghúztak rutinon mert nem voltam rutinpályán sosem. Nem is tudtam, hogy kell-e az ismerete :) Meghúztak, mert "rosszul" fordultam ki Y után. Balra kellett volna de ott volt egy nagy fal. Oktató utána szidott, hogy miért nem álltam meg elötte. Nekem nem volt egyértelmű, hogy mi a faszé álljak egy fal elé?! Télen vezettem, hóban, késő délután, sötétben a Keletinél. 40 percből 20 perc dugóban állás. Padka mellett parkolás ugye 30 centi. Esett a hó, vizsgabiztos kinyitotta ajtót, lesöpörte a havat a padkáról aztán: "több mint 30 centi, hibapont". Jókurvaanyát, aztán sávváltás egy lámpa elött. Full havas út, alig megy az 1 literes gázüzemű szuzuki. Megszólal megint, "hibapont, bizonytalan sávválasztás". Bazz, nehéz észrevenni a fehér elválasztót a hóban.
    EÜ vizsgafelkészitő házilag, a maszek oktató felesége nyomta le. Úgy kezdte, hogy rosszul lesz a vértől és nem segitene ha látna vérző embert :S nocomment.
    Mivel suta vagyok autókhoz és csak a szállítóeszközt látom benne, azt sem magyarázta el oktató, hogy 1esben elindul az autó magától :D Honnan a rákból tudtam volna? Gamek alapján is egyhelyben állt 1esben :D szal az első 10 óra ezzel telt, lefulladás ami a csövön kifér.
    Összegezve: 6 éve van jogsim, baleset nélkül. Többen mondták, hogy jól vezetek. Igazából az első félév egyedülvezetés edzi meg az embert. Utána látványos a javulás.
    Hát egy élmény volt.