• Eleskanyar
    #66
    ,,A cél a fogyasztói társadalom megszüntetése és helyette az erőforráson alapuló társadalom létrehozása a cél -legalábbis nagyobb részben. Ehhez mondjuk nem árt ha a társadalmat felvilágosítjuk a jelenlegi technikai szintekről."

    Ez így van. Amíg viszont az emberiség 90% olyan ostoba, mint most, addig marad a tömeges kihalás lehetősége. Tele a forum olyanokkal, hogy ,,NA Nehogy Mán Én ne vegyem meg a hammert, plazmatévét, és a sok bizbaszt, ahhoz nekem mán igen is jogom van me' megérdemlem! Tegye rendbe más helyettem a dolgokat, politikus, tudosok, mit bánom én, csak nekem ne kelljen belátnom, hogy így nem élhetek Ja és a zöldek igenis engedják az atomot, me' én bepörgök, ha elmegy este a Győzike show, akkor is, ha aznap már annyi energiát fogyasztottam, mint egy hegyifalu"

    Szóval a lecke az, hogy nem, hülyegyerek, ez nem jár sem neked, sem pedig másnak, ha a saját életedet tennét csak tönkre, akkor azt mondom tedd, de te a hozzád hasonlóakkal mindenkit ki akarsz nyírni! Szóval ne csodálkozz, ha valaki véletlen megkarcolja a terepjáród...