• NEXUS6
    #231
    Mint előző hsz-emben céloztam rá, a repuk között is volt jó pár színes. A legbefolyásosabb államminiszteri (mondjuk így) poszton két afro-amerikai emberke volt, az egyik ráadásul nő!!!

    Mondjuk tegyük hozzá, hogy Colin Powel szarráhazudta a karrierjét, amikor az ENSZ elött kamuzott az iraki tömegpusztítő fegyverekről.
    Egy elég korrekt embernek tartom, ha ezt nem csinálja, meg még 1-2 hibát nem követ el a Bush kormányzat, akár még ő is lehetne most az USA elnöke.
    A másik emberkétől, Conny Rice kisasszonytól, viszont a Jóisten mentse meg a Világot, hogy valaha is hatalomra kerüljön. Ha ő lenne az elnök, ami valszeg véleményed szerint még nagyobb előre lépés lenne nő volta miatt, akkor kb 90%-ra lehetne venni egy igazán combos III. világháborút.

    Én nem a bőrszínük alapján ítélem meg az embereket, ezért pont hogy lexarom, milyen színű az USA elnöke. Obama viszont azok hátán lovagolt be a Fehérházba, akik ennek még valamiféle jelentőséget tulajdonítanak, ami a mai világban, amikor a világ vezető ipari hatalma, nem az USA, nem Európa, hanem Kína, akkor elég atavisztikus dolognak tűnik.

    Örülök, hogy nem vagy magyargyűlölő, de már csak az kéne, hogy mint pl az amcsi emberek is valami kis értéket találj a népedben, szerintem. De ez a te dolgod.

    Amúgy az ötlet jó, Árpád apánk 1100 éve meg is valósította, és köszöni szépen azóta kisebb nagyobb zökkenőkkel megvan a magyar nép saját kis állama. Akik nem tudtak valami miatt beilleszkedni az adott korban, azok meg eddig is elmentek, de most aztán pláne nyitva az országhatár. Nem kell felvállalni a magyarságot, ha cikinek tartod! Ez sajna általában jellemző is a külföldön élő magyarokra, de ez meg az ő dolguk, pláne ha már állampolgárságuk sincs, mert pl. amcsik. Ott meg nincs kettős állampolgárság.