• terminator122
    Erdekes hogy mikor komolyabban foglalkozunk a temaval akkor mindenki csak vadaskodik. En kerdeztem valamit te egyikotok sem valaszolt. Igy van az alatalam amlitett torveny szerint nem letezhetem mert a torveny igaz es ebbol arra lehet kovetkeztetni hogy a DNS molekula felsobbrendu tervezessel jott letre. Ilyenkor az evolucionistak lebenulnak es az a valasz hogy "szegeny mittomen..." De ha nem adsz elfogadhato magyarazatot akkor mit er az erveles?
    Ne felejtsd el hogy Darwin kb. 150 eve elt es o azt irta hogy idezem:"Ha sikerulne bebizonyitani, hogy letezik olyan szerv amely nem johetett letre mutacioval akkor az en elmeletem egyertelmuen megdolne". Sok ilyen szerv letezik. Egy egyszeru pelda az ostoros bakteriumok ostora, amelynek felepitese nagyon hasonlit egy motorhoz amley tobb reszbol tevodik ossze. Ha az egyik resze ki is alakul akkor mi van a tobbivel? stb. Ajanlom megnezni az "Az elet eredete" cimu filmet. Az egyik legnagyobb hazugsag ami letezik az evolucio. Darwin nem volt ateista es mielott kiadta volna a konyvet sokat habozott mert attol felt hogy elkepzelheto hogy teved es akkor sok embert eltantorit az igazsagtol es hazugsagban fognak elni. Hat ez bebizonyosodott.