• Gladiator
    Van ra megoldas, csak korul kell nezni. Te is ugy gondolkodsz, mint az orszag vezetoi, hogy nem nezik mashol mi mukodik jol, hanem probalnak sajat otletek alapjan "fejleszteni". Az egy dolog, hogy par evnyi bringazas utan siman meg lehet tanulni 2 gyereket biciklin vinni. Naponta latom, hogy 40 eves anyuka elol egy, hatul egy gyerekkel biciklizik es kozben smst ir. Ok, persze, jo idobe beletelik, mire valaki igy megtanul, de azoknak ott van a bicikli utanfuto, amibe akar 4 gyereket is beleultethetsz, meg meg kismillio masik megoldas.

Mondom, itt sincs melegebb, csak itt a -7 fok melle meg esik is es szel is fuj. Megis mukodik.

Egyebkent nem azt mondtam, hogy akkor soha tobbet ne hasznaljon senki kocsit, de amikor csak siman el kell jutni A-bol B-be, akkor megteszi a bicikli is. Azt meg ne mondd nekem, hogy biciklicel nem gyorsabb a belvarosban, mint kocsival. Nem surun kocsikazok pesten, de altalaban allandoan dugo van, a biciklisek meg lazan eltekernek a sorok kozott (ha meg kulon ut lenne nekik, meg gyorsabb lenne biciklivel kozlekedni). Tehat a keses megoldva.

Es nekem van nagymamam, es van unokaocsem, akire az o nagymamaja eleg surun szokott vigyazni, igy azt a peldadat nem ertem:)