• dukey42
    #155
    egyébként azért húz fel a tevékenységetek, mert kész tényként írjátok a marhaságaitokat. nem "azon gondolkozom" , vagy "így elsőre belegondolva ez a két dolog üti egymást, szerintetek miért van?", vagy "akár úgy is felfoghatjuk a dolgot", vagy "van egy érdekes teóriám"... neeem, úgy írjátok mintha tényleg lennének

    miért nem tud mindenki úgy állni a tudományhoz mint pl sagan? tisztelettel!
    rengeteg elmélete, teóriája volt, folyamatosan agyalt, őrültebbnél őrültebb dolgokat vizionálva (az a sok fű) mégis úgy tudott beszélni ezekről dolgokról hogy érzékeltette, ezek csak elméletek, amik akár igazak is lehetnek, de valószínűleg nem (lásd élet a jupeteren, képekkel illusztrálva).

    droidka "menjen oda és mérje meg" marhaságára még annyit, hogy próbáltál-e már kiugrani a 39edik emeltről. Mert páran már próbálták és meghaltak benne, dehát ki tudja, lehet hogy te tudsz repülni, nem tudhatod míg nem próbáltad ki. Mondjuk én azt mondom hogy nem fog menni a dolog, sőt, bár totál más entitás mint te, de fogadnék egy golyórágóban hogy egy háromlábú kutya, nyakában rózsaszín masnival (ilyet még csak nem dobtak ki 39edik emeletről) is igencsak megsínylené a próbát. RECCS!