NeoExDeath#78
Zola: hát én általában 4-5 évre veszek gépet. Pl a jelenlegi gépem 2004 nyarán vettem (AMD 2800+ Ati 9800 Pro), és mostanáig meg vagyok vele teljesen elégedve. Igazából az hogy a legújabb játékok nem futnak nem zavar annyira, mint a lassú bootolás, a kevés memória, az oprendszer lassúsága, és hogy max 1-2 virtuális gépet tudok futtatni egyszerre.
Egyébként hozzáteszem hogy a gépemen a Gears of War 1 zsírkirályul futott, én magam is meglepődtem, szóval nem mondhatni hogy évek óta nem játszanék, sőt :)
De most megérett a gép az újításra (szintén legalább 4 évre tervezve), és akkor már legyen jó.
Egyébként én is részben konzolos vagyok, de nem vagyok fanboy. Annyit tudok állítani, hogy 2002 óta van PS2-m, és ha lemérnénk hogy időben mennyit játszottam azóta Ps2 és PC elött, valszeg a Ps2 nyerne. Lehet jönni a grafikával meg akármivel, de az emberek néha hajlamosak elfelejteni a játékok lelkét :) A konzolokra olyan minőségi anyagok jönnek ki amik sajnos PC re sosem, tudnám sorolni a Ps2 es címeket. Pl. a top4 számomra sorrend nélkül: Shadow of the Colossus, Metal Gear Solid 3, Xenosaga, Final Fantasy 10. Sajnos egyik sem jött ki pcre. Tudom mind japán játék, de hát ha egyszer tudnak... :) Na meg egészen más élmény fotelből kontrollerrel játszani (igen, FPS re, stratégiára alkalmatlan, minden másra szerintem alkalmasabb, kényelmesebb).
Az Xbox360 különösebben nem vonz, mert egy jó konzolnak szerintem az ismérve a különleges exkluzív játékok, amivel a box jelenleg nem nagyon büszkélkedhet (max a Halo3 al). A Ps3 már most is jobban áll (MGS3), csak sajna nem olcsó, meg egy hdtv sem ártana :)
Szerintem Pc konzol együtt jó :)