German Truck Simulator
  • gumikacsa
    Igen, azon felül, hogy bizakodom, sajnos azt kell mondjam, nem alaptalan a félelmed. Az scs-ről már többször kiderült, hogy nagy ívben les***ja a játékosokat, és többször ígértek fűt-fát, hogy jobban fogyjon a játék, amiből később nem lett semmi.

Bár, meg kell mondjam, nekem eddig az ETS tetszett a legjobban.

Valóban lenne még sok dolog, amin javítani kellene, csak pár dolog ami eszembe jut:

Ami engem a legjobban bosszant az az irányítás: Én egy logitech g25-el játszom, ami nagyon jó lenne, de sajna a játékban a kormányzás nem a legjobb. Itt ugye az a lényeg, hogy a kormányom 900 fokot fordul. Sokszor, mikor kereszteződéshez, vagy csak élesebb kanyarhoz érek, elkezdem fordítani a kormányt, fordul is, amíg el nem ér egy pontot, ahonnan elkezd egyenesen menni. Ez nagy sebességnél nem is lenne gond, de sajna kis sebességnél is így van.

Fizika: Na, az nagyon kellene...

Kereszteződések, lámpák: Jobb lenne, ha sokkal több féle kereszteződés lenne, megfelelő kanyarodó-, lassító-, és gyorsító sávokkal. A lámpákat belőhetnék rendesen, pl. zöldhullám, vagy ilyesmi.

Világítás: Pár hsz-el ezelőtt már leírtam, jó lenne külön gombokon a tompított, fényszóró, helyzetjelző, ködfényszóró.

Időjárás: jó lenne, ha dinamikusabb lenne, és ha elkezd esni, és nem törlőzök, akkor ne lássak. Elviselnék durvább ködöt, mondjuk egy kis éjszakai havazás, köd, amikor alig lehet araszolni, mert nem lát az ember...

Váltás, gyorsulás: Na, itt lenne mit fejlődni. Bár, pedállal, nem tövig nyomva a gázt, egyszerre 2-3at váltva egész tűrhető... Kuplung, nagyon kellene... (igaz, a mai gépekbe lassan már nincs is...)

Szerkesztő: A pttm- óta várok egy olyan szerkesztőt, amibe rendesen lehet a saját modelleket beletenni. Gondolok itt olyasmire, hogy egyéni utakat, és egyéni kereszteződéseket lehessen beletenni.

Fuvarok: Kicsit jobban odafigyelni, ahol dobozos árút veszel fel, onnan ne hozz szenet, követ, és fordítva. Én csípném, ha pl. billencsel mész, akkor alá álsz a rakodó alá, mikor célba érsz leöntöd.

Kamionok: Na igen, Az extreme truckerben láthattuk, hogy lehet nem csak nyerges szerelvényekkel is fuvarozni. Ha rajtam múlna, először nem is lenne, csak C-kategóriára vezetési licensz, és ahogy haladunk a játékban, úgy kapnánk meg a D-t. És lehetne szóló, pótos, és nyerges szerelvény.

Na, így hirtelen ennyi, lehetne még sokmindent írni, de már lassan álmos vagyok.