Milyen autot vezettel mar?
  • macleod2005
    Nem a tuningal van a baj, én is szívesen foglalkoznék vele. Csak ennél úgy voltunk hogy legyen nekem valami tanuló auto, ismerősőn keresztül találtuk. Fors Fiesta 1049 cm3, 399.000 ért. Képeken egy full fehér, morcosított, fasza felnivel meg sportbobbal felszerelt kocsi volt. És még egy komolyabb hifi is volt benne.
    Na most meg lett nézve az auto, lefoglalva. Srác kezdi sorolni, hogy a felnik még egy 100 as, a dobot nem adja mert nincs műbizonylata, és a hifit is kiveszi belőle a köv autójába, mondom jó, nem érdekel legyen már kocsim.

A sportdob helyére visszakerült a gyári, heggesztés 4 hónapig bírta. Gyári kerekek, r13 120/60 asnál nem nagyobb, ültetőrugót vissza gyárira mert ezzel a kerékkel minta trambulin. Gyári radiót megkaptuk, ami persze nem működött. Fényezés felpattogzott (valószínű az alatta lévő portol). És egy idő után amikor fékeztem akkor elkezdett valamerre húzni, de úgy hogy ha nem kapaszkodtam erősen akkor ment át a másik sávba vagy az árokba.

Akció keretein belül a kereskedő kemény 100.000 forintért beszámította az Aveo árába
    Uhogy nekem nem a tuningal van bajom, egyszerűen kifogtunk egy olyan kocsit, ami a szakértelem nélküli tuning miatt gyakorlatilag használhatatlanná és életveszélyessé vált.