Milyen autot vezettel mar?
  • macleod2005
    Astra F 1.4 gázüzemű, ezen tanultam, dombon fölfele nem tudtam eldönteni hogy ha válltok akkor visszagurul-e, ha meg nem akkor kiesik a motor-e :D

Citroen C3 1.4 hdi, ezen is tanultam, ezt szerettem, csak nem volt szabad lefullasztani, mert akkor minden elektronika elszállt.

Astra G 1.2 anyum kocsija, közepes kocsi, kényelmes városba nem is kell nagyobb.

Poski Fiat 126 haver kocsija :D:D:D, fél óra volt rájönni hogyan indul, a halálfélelem és a halálvicces érzések különös egyvelegét hozza ki ez emberből...

Honda CRV 2.2 tdi apum volt munkatársáé, 1 kört mentem vele, hát ha Magyarországon marad az ember akkor mind vidéken mind pesten érdemes ilyet használni (bár 10 milla nem kevés péz, és valószínű nekem se lesz soha)

Chevrolett Aveo 1.4, apum kocsija, én is ezzel mászkálok, 100 ló, megy mint a vaddisznó, jó az úttartása (150 alatt :D ), 5 ember kényelmesen elfér benne (nyáron), viszont azt sajnálom, hogy a gyári csomagokból kispórolják a 15ös felnit, az kell rá utólag. Klíma, cd-s mp3 lejátszó, ennyi pénzért megéri.(Jah igen :D p300 as, aki érti az érti, aki nem azt meg úgyse érdekli)