Milyen autot vezettel mar?
-
Hát akkor írnék párat:Audi A4 1.9TDI,Ford Focus C-max,Ford Fiesta,Cadillac CTS,Renault Laguna,Ford Mondeo,Opel Corsa,Chrysler Grand Voyager,Hond Civic,Fiat Seicento 1.1Sport:)
Opel Corsa kényelmetlen,Laguna kényelmes(és ez a régebbi fajta volt,semmi baj sem volt vele),Fordok egyszerűek,de megbízhatóak legalábbis amikhez volt szerencsém,Audi ment mint a disznó:),Cadillac CTS nagyon elegáns,kényelmes,szép.
Honda Civic régebbi szintén egyszerűbb de nagyon erős és megbízható motor volt benne és kényelmes volt.
Örök kedvenc Fiat Seicento 1.1 Sport,könnyű vele parkolni,jó ülések voltak benne,jól ki lehetett vele lőni a lámpáknál és szerintem jól is néz ki a gyári felnikkel,kipufogóval.
Chrysler Grand Voyager minivan:nagyon kényelmes,rengeted hely,nagyon ötletesen lehet mozgatni az üléseket,amit vezettem abban elektromosan nyílt a csomagtartó és a két oldalsó tolóajtó.Motor iszonyat hogy húzott,természetesen automata váltós volt.Ez is örök kedvenc marad.
Amiket még láttam közelről:Ferrari F430,Lambo Gallardo,Bentleyk,Audi RS4,Ferrari Enzo,Ferrari 550 Maranello hogy csak az ínyencségeket említsem.
Sajna ebből a kategóriából (még)nem vezettem egyiket sem,viszont jövőre egy Corvette az tervbe van véve,ha csak egy napra is de mindeképp ki szeretnék egyet próbálni,vagy egy Mustangot.Szerencsére nem annyira vészes áron lehet kint őket bérelni.A Ferrarik azok viszont még bérlésre is drágák:)
Meg persze egy EVO vagy Subaru Impreza is jó lenne:)
ui.:Mielőtt vki nekem támadna,egyik sem saját autóm volt:)