Modern Warfare 2
  • Lunatic83
    nem csak azt kell nézni, h guggol e, soxor nem teljesen a megfelelő irányba "néz", így simán le lehet lőni, ha a bal/ jobb oldalát kezded el lőni...

gránát helyett inkább semtex... bár mi van ha látja, h készülődsz fegyvert váltani, s dobja a kést.... ;) / én ált. megvárom, amíg kifogy a tár, s akkor megkínálom a késsel../
    vagy csak elég ha hátrál... akkor már az se segít rajtad... bár ha gyorsan cselekedsz,inkább akkor le kell szúrni és tsá...

tegnap volt egy elég érdekes riot shield párbajom...a reptéri pályán voltunk, s mentem az egyik zászló felé, a várótermen át, ott a könyves cuccnál, a kajálos részen... riot shield aktiválva, guggolva, megfelelő irányba állva, h még véletlenül se öljön meg egy eltévedt golyó... megyek, megyek... bazz+ , szemből nem KÉT riot shield jön... azt hittem végem... de egy életem egy halálom, alapon, nekik rontottam, talán ez is volt a szerencse, h én kezdeményeztem a lökdösődést... mert az egyiket sikerült agyonütnöm, másodjára, vagy harmadik probálkozásra... a másik pedig elég rossz irányba került így a csapattársam/társaim leszedték...