Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rohadjak ha mégegyszer eredeti játékot veszek...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
tök jo.
bár nekem kevés ez a 6v6 :/
Mentem benne vagy másfél órát most.Nálam semmi gond.Se lag (legalábis zavaró nem volt),se más hiba.Gyorsan összedobja a csapatokat aztán már mehet is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy olyan problémám lenne (elég furcsa 😄) hogy amikor játszok A MW2 MP-vel és megölök valaki akkor vér helyett dollárok föcsögnek 😄 nem lehet ezt valahogy beállítani hogy vér legyen és ne pénz ? :S elég idegesítõ (számomra)
Gépem: AMD Athlon x2 2.8Ghz
Ati Radeon HD 4850 Toxic 512
2GB DDR2 ram.
A Game Eredeti!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most 6-7. próbálkozásra elindult, megnyilt egy ablak... De nem kéri a 2. lemezt.
bár nem csoda hogy terhelt, hisz sokaknál csak 1-2 szeró képes tartani magát...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Igen
Erre tölt valamit majd kiírja hogy a Steam szerver túlterhelt, próbáljam újra...
KÉÉÉSZ
még nem tudni
lehet uj driverek segítenek majd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na már most a UPC korlátozza a p2p-t ez nem érinti a multit más mint a torrent?
aha...hát,persze...hihető volt
remélem minimum akkorra, amikor már én is telepítem 😊 de az úgyis csak holnap délután lesz, remélem nem téved el a futár^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
szívok mint állat. szóval:
steam többször hibát jelzett installnál, most elvileg megy, de valami 12 órát írt ki update-re.
szóval a kérdés. a steam-en, amikor a cod single és multi is már installed, akkor természetes hogy downloadolnia kell? ezt a download-ot a single-hez is meg kell várnom?
mindenkinek sikerült rajtam kívül?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
PSN ID.: Beegabor
Ez kb olyan mint egy megszokott Audiból (amit jópár éve már vezetsz)
áttülsz egy Vadászgépbe😄😄😄😄
Azt hogy tudom megoldani, hogy ne a C-re hanem máshova tudjam telepíteni a játékot?
INVITE barátokat steamen, PARTY-ba rakja õket és úgy megy az invitálóval együtt mindenki..😊
Egyébként most halt meg az IWNET....Nemtudok konnektolni,PLAY után CONNECTING TO IWNET van és annyi...Lesz ebbõl dedikált támogatás hamarosan<#idiota>#idiota>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ritka jól összehozott történet, események, majd a multit megnézzük késõbb...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
csillog a buzi katonák sapija, de a többi textura baszom...😄
és az a baj, hogy továbbmenj mindenképpen meg kell fordulni, mert hátadmögött vannak a céltáblák, viszont a szemememt se tudom addig letakarni...😄
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
bannerba vele!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Annyi majd yrj meg lécci,hogy ha klántársaiddal csatlakoztok serverre ,hogyan oldottátok meg.Persze aztis,hogy engedte.
Steam acc:akangel93
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szal jah.
Steamen felvehet aki akar... akangel93