Modern Warfare 2
  • Lunatic83
    "olyan erőszakos játékot hoznak be a házamba, amellyel a nyolc éves kisfiam játszva terroristává válhat és ebben semmi nem akadályozhatja meg" - világ terroristái gyülekezzetek! XD

az elmúlt napokban nem voltam, tudjátok megjelent valamilyen játék, valamilyen MW2, vagy mi.. :)
    élvezem is h több 100 üzenetet kell átolvasnom.... na mind1...

ha megengeditek, én is megosztanám a tapasztalataimat a játékkal:
    az elején mint mindenki én is a single résszel kezdtem...

aki a spoiler-re allergiás, az ne olvassa tovább! bár olyat úgy se mondok, ami eddig a videókból ki nem derült...

én is csak azt tudom elmondani, mint a többség: fantasztikus, hihetetlenül jó a játék...
    bár az elején kicsit bénáztam, mind a single mind a multi részben...

a single első pályáján már egymás után sikerült 2x újraindulásra bírni a játékot, előbb az volt a gond, h kipróbáltam a hummeren a gépágyút..
    elkezdtem lövöldözni, s vesztemre az előttem lévő autó kicsit megváltoztatta az mozgási irányát, de csak pont annyira, h az ő lövésze útba legyen.... nem gyengén leszedtem a fejét... XDDD
    utána megkergettem egy civilt... lassú volt.... senki nem mondta, h csak a reptéren vagyok "terrorista"!!! XDDD
    amúgy nem sokáig játszottam a single résszel, mert gondoltam kipróbálom a multit is..
    de nagyon tetszett pl. az a helyszín amikor a lilaakác közben, bujdosunk egy páncélozott jármű elől... nagyon jól néz ki ott, h ég egy fa, s száll a pernye...
    na de mind1, erőt vettem magamon, s kiléptem, s elkezdtem multizni...
    ez is lett a vesztem... nem is tudtam abbahagyni... ha jól emléxek sikerült feltornáznom magam a 34. szint környékére tegnap...
    a pályák szépek, jók, és eléggé változatosak is... igaz nem minden pálya "kedvenc", de még bőven az elfogadható kategóriában vannak...
    az h nincs kihajolás , nem korlátoz semmiben... simán kibírható, túlélhető... persze, hazudnék, ha azt mondanám nem futok bele egy-két kemper csapdájába... de mindenre van megoldás!
    pl előszeretettel bújnak meg pl.: a Highrise pálya szélén található liftek felett, valamilyen tartály mellett... azt kell ilyenkor gránátvetővel kilőni... és bumm, már meg is halt az ott elbújó ellen...
    most a perk-ekkel és a challenge-vel próbálkozok, előbbinél a megfelelő beállítása a célom, a különböző fegyvereknél, utóbbinál a minél több xp szerzése...

bárki is kérdezi, simán megéri az árát, még most is, nem kell/ szabad hónapokat várni, h akkor majd olcsóbb lesz... vedd meg most!!!