Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Minden hiába, a konz(um)ol idióták megveszik 15 millióan, és nem kell nekik se pro mod, se dedikált server, csak üti a paraszt a start gombot aztán hadd szóljon -.-

SZÉGYEN.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bárcsak annyit vesztenének...

Lacee86
Igen, értem én a problémát... Hát, majd meglátjuk mi lesz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Pontosan! Az az érdekük, hogy minél többet adjanak el belõle, nem fogják elrontani átgondolatlan döntéssel az egész munkájukat. Nem lesz ezzel semmi gond, ha veszítenek is játékosokat, nem olyan sokat, hogy le kelljen húzniuk a rolót.

ProGabe
szerintem nem hülye az IW, és lesz mód verseny modra

most itt ugyanaz megy, mint a Bliizard-related dolgoknál. bejelentenek valami, ami minden bizonnyal egy jól átgondolt döntés volt, 1000x átrágták magukat rajta, felmérték a piacot, stbstb, tehát nagyol jól tudják mit csinálnak, persze mindenki elkezdi egybõl osztani az észt, hogy nem lesz ez, nem lesz az, megölték a játékot, szar lesz minden, rohadt fejlesztõk

miért csesznének ki saját magukkal. majd meglátjuk mi lesz, meg hogyan

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

romeozor
az rendben van, de az a WaW volt, dedikált szerverekkel 😊
ebben meg ha valaki meglát egy tört IP-t valahol postolva az egyáltalán nem biztos hogy 2 óra múlva is ott lesz, pusztán azért mert Janika elment vacsorázni és kikapcsolta a gépét 😛

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Lacee86
Én azért toltam egy 20-30 órát WaW-ral warezzal. Eleinte voltak is szerók, de aztán egy idõ után nagyon megfogyatkoztak.

#1547: Volt különbség persze, de azért mégiscsak kaptunk ízelítõt. Sztem korrekt volt.

Na ez ok,csak ugye elvileg két ok miatt dönthettek igy ahogy.Az egyik hogy kevesebb legyen a csaló (VAC),a másik hogy meg kelljen venni a játékot (steam).
Ezért hoztam példának a Red Orchestrát,mert ott is VAC van,és kell az eredeti a játékhoz mert anélkül nemigen megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

romeozor
mód mindig van mindenre, a WaW is login rendszeres, mégis vannak akik nem eredetivel tolják. más kérdés mennyi energiát kell belefektetnie valakinek hogy egyáltalán feljusson egy szerverre. találnia kell egy fórumot ahol valaki közzé tesz egy tört szerver ip-t, aztán csak konzolból tud csatlakozni rá. vagy csak hamachi-n keresztül megy a dolog. lehet ilyenekkel mókulni, de szvsz nagyon hamar megunja az ember az extra körök futását.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

azért a beta meg a final közt is sok különbség volt 😊)

Lacee86
Na jah... De basszus, legalább lenne akkor egy multi béta, mint a WaW-nál, hogy ki lehessen próbálni. Úgy ha jónak találnám, akkor lehet h legalább egy eredeti CD kulcsot vennék majd kicsit késõbb.

Nem vagy hülye, csak felvilágosításra van szükséged 😊

Left 4 Dead-ben vannak dedikált szerók (lehet is bérelni õket) a világ különbözõ pontjain. Persze ezek gamereké nem a VALVE-é. Na most, te amikor "szervert csinálsz" akkor lényegében lobbyt csinálsz, ahova behivhatod a haverjaidat (vagy ha publicra rakod akkor majd bedobál random embereket), ezután meg random talál nektek egy dedikált szervert a sok közül.

Na, ezt most úgy képzeld el, mint az L4D-ben, csak itt MW2-ben NEM gamer dedikált szerverek lesznek, hanem max IW-sek.

ewuk
nincs olyan, hogy feltörhetetlen, biztos megoldják. kérdés, hogy a warezolók között hányan lesznek olyanok, akik a saját gépükrõl futtatnak warez szervereket. gondolom igen csekély számot kapun.
Lacee86
Csak lesz vmi módja, h lehessen tolni multit warezzal is. A hackerek is fejlõdnek elvégre! <#smile>

dehogynem.

Fpocok
Épp ezaz, hogy nem lesznek ilyen szerverek. Nem lehet majd bérelni szervert. Nem lesz állandó szerver :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

De amúgy én hülye vagyok ehhez de nem egészen értem.
Mert pl. nekem a Red Orchestra is steam+VAC.És mégis vannak benne állandó szerverek,vannak benne mod-ok,sõt custom pályák is ha jól emlékszem.

HappyHunter
Értem. Köszönöm a válaszokat.

Be happy. :) Running!

ewuk
felmehetsz, ha üzemeltetnek otthon egy szervert és azon futtatják, mert, ha jól értem bérlési lehetõség ezáltal ki lett iktatva.
romeozor
ez szíved joga, de a CoD 1-4-ig minden PC széria mellé egy hatalmas verseny-orientált közösség társult, akiknek kell a dedikált szerver és egyáltalán nem fognak örülni ha nem lesz semmilyen verseny mod (az utóbbit még talán le lehet nyelni/megszokható). enélkül meg igazából nem lehet igazi CoD-ról beszélni a klasszikus értelemben.

így van, nem lesznek állandó szerverek

(vagyis lesznek de NAGYON kevés)

HappyHunter
Tehát akkor ez azt jelenti hogy nem mehetek fel a kedvenc Crash 24/7 SaD szerveremre? (például)

Ez a fõ baj.Mert a mod-ok,meg a sok pálya tették érdekessé az elõzõ részt is.
De most majd legalább fél évente kiadnak 3 pályát 4000-ért kb.,mint konzolra eddig is,aztán azt megveheted.Zseniális...

Múlt évbe az 5 is eléggé leszerepelt multi terén,aztán mindenki azt mondta,sebaj,majd az IW által csinált jövõ évi rész,az lesz a tuti.Hát úgy tûnik még az 5 is vissza lesz sírva lehet...

Fpocok
Nem tudom így mi lesz velünk, baxki így elkúrni egy nagyon hypeolt játékot. Nem sokáig fog élni így a multiplayer része.

Steammel nincs gondom, de ha nem lesz jó kis megszokott magyar szerverek, ahol fel tudunk majd menni egy jót lõni... mehetünk majd randomemberhez, és imádkozhatunk, hogy ne legyen hatalmas lagg... meg nem is lesz 30-40fõs szerók. Így elég szánalom lett a játék.

Még nem tudom, hogy így is kell-e vagy nem :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaka923
Igen, attól még mehet a warez, csak a multi nem😊

Jaka923
1. Nem szoktam válogatni a szerverek között, hanem felmegyek egy szeróra és kész
2. Modos szerverekre nem szoktam felmenni

Engem nem érint mert eredetiben vannak meg a codok, te viszont nem egészen érted hogy mit jelent az hogy nem lesznek dedikált szerverek.

btw attól hogy steames még mehet a warez.

NEOreg3
és azt is elfelejtheted, hogy majd olyan sok szerver közül fogsz válogatni, mert ezzel a húzással drasztikusan fog csökkenni a szerverek száma

és a jó modoknak is búcsút lehet inteni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jaka923
Ha a Steam rendszerén fog mûködni, akkor biztosan elfelejtheted a multit warezzel

Szerintem kissé képzavarban vagy 😉

HappyHunter
Repes a szívem az örömtõl...

Jaka923
Lényeg, hogy nem lehet másolt játékkal játszani! EZAZ

bocsi, a szerverekért

ellen? 😄DDd

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Jaka923
Szóval, akkor ezt úgy oldják meg, hogy nem lehet warez verzióval tolni a multit?

ewuk
de csak multiban lesz burst, nem? mint a 4-ben a g3 singleben puffogott csak. az a zavaró, hogy a fránya steamnek valszeg végig futnia kell majd, ami engem halálra idegesít. aztán meg, sokkal kevesebb szerver is várható, mint a 4ben. no nem baj a pénz félre van téve rá, de mégiscsak várok inkább.
van benne valami de amiket eddig az IW csinált azok mindig jól sültek el. bár elég gáz lesz, hogy nem lesz külön magyar szerver... a vac sztem jobb mint a pb mert pl a pb az simán guid bannol hogyha alt+tabolsz, hogy pl válts zenét... a steam meg igazából nem a magyaroknak jó, mi el megyünk a boltba és meg vesszük a játékot , de az amerikaiak pl otthon pöffeszkedve rá nyomnak a download gombra és már meg is van a modern warfare 2 ^^ engem pl az zavar, hogy a FAMAS 3-burst fireben fog lõni...

lol

Na ennyi, ez számomra megölte a multi részét.

ewuk
és divatból vagyok b*zi is... nem, de van itt néhány ember, akinek adok a véleményére. félek ettõl az egész steam,vac szarságtól, nem lesz ez gy jó. youtube-on pár videó itt néhány vélemény aztán döntök, nem divatból, hanem megfontoltságból.
engem is nagyon elbizonytalanított most
bár tavaly ugyanígy voltam a GTAIV-el, aztán végül mégiscsak megvettem,és nem is bántam meg

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

1x majd csak rá jönnek, hogy ez így nem jó, ezért lesz majd 1 csomó patchelgetés, meg mi ez hogy népítélet, divatból veszel játékot? divatból olvasol fórumot? ha divat lenne ki ugranál az ablakon is?

SötétBarom
Mert az új infok tükrében én már nem veszem meg. Gondolom nem vagyok egyedül.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Ennyi volt részemrõl a buy. Elmennek ezek a kurva anyjukba, mi az, hogy nincs dedikált server, és csak a fos rendszerükön keresztül lehet játszani? OMG

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ewuk
igen, de addigra lesz róla népítélet, mert mások azért megveszik, remélem 😊
ha csak eredetivel tudsz multizni akkor hiába warezolod le nem fogsz tudni multizni 😊 multi nélkül eléggé rossz játék lenne.

ewuk
Semmi gond 😄. kezdek arra az álláspontra jutni, hogy a f*szom veszi meg eredetibe, pedig elõjegyeztem rá. Majd a warez után eldöntöm kell-e.
Jaka923
Miért is lenne baklövés?

nonicks
ááááááááááááááááááááááááááá!
hát szerintem a cod6 lesz az év legnagyobb baklövése...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!