24218
Modern Warfare 2
-
Ki milyen felbontáson játszik? Érdemes jól felvenni mert pl. nekem 1920x1080-ban sem akadt pedig nem a legjobb a gépem... -
a végére csak egy kérdés, és ígérem utána elhallgatok...
a "Care Package"-ben mindent "megkaphatunk"??
legtöbbször persze UAV-ot, vagy Sentry Gun-t kapunk, de nagy szerencse során esetleg, kioszthat egy atomot is??
eddig a legnagyobb csomagom egy EMP volt... s ha azt nézzük, az az utolsó előtti áldás, annál jobb csak az atom lehet.... -
Cat 02 #5952 CoD4-gyel nem játszottál ? Nekem ott sima pontosság + erősebb sebzés volt. itt nem tudom mik vannak. -
ez a game singleben tiszta kaszabolás. érdekes, szo mi szo -
oks az első multis acsi:
adj egy cd-kulcsot, és győzz le 1 deathmachben....kapcs 1000 acsipöttyöt. -
Unreal1942 #5949 Rohanok is megvenni
-
ásó perk az nagyon jó 
mész.. érted oszt ásol... -
amúgy ki milyen perk-eket használ? mert szinte ahány fegyver annyi beállítás lehetséges... fontos h bizonyos radarok ne lássanak, de a gyors tárazás... vagy a másik halála után felszedhető ammo pack-ok se rosszak...
a challenge-kre is érdemes odafigyelni, az egyik ilyen elvárás, már jutalmazott meg 10.000 xp-vel... s az azért nem rossz...
ami nem tetszik a játékban, bár az talán azért van mert hülye boxos vagyok:
- az achievementek, off-line achievementek, vagyis csak a single részre vonatkoznak... nekem ne adjon pontot azért mert elindítottam a játékot... kicsit kelljen küzdeni érte...
- a "dogtag"-eket én csak késelésnél adnám oda, szóval ha lelövök valakit még ne lássam milyen címkét és avatart állított be magának, ezért is kéne "küzdeni"...
ennyi -
hm. nálad van a hiba.... nálunk mindenkinek jó -
igazatok van.
Elnézést kérek, elfogott az indulat hogy nincs pénzem ilyenekre :S
Bocsánat még1x -
Gascan #5944 Csak en nem tudok multiba csatlakozni most? Kiirja hogy Connecting to IWnet azt semmi.. -
"olyan erőszakos játékot hoznak be a házamba, amellyel a nyolc éves kisfiam játszva terroristává válhat és ebben semmi nem akadályozhatja meg" - világ terroristái gyülekezzetek! XD
az elmúlt napokban nem voltam, tudjátok megjelent valamilyen játék, valamilyen MW2, vagy mi.. :)
élvezem is h több 100 üzenetet kell átolvasnom.... na mind1...
ha megengeditek, én is megosztanám a tapasztalataimat a játékkal:
az elején mint mindenki én is a single résszel kezdtem...
aki a spoiler-re allergiás, az ne olvassa tovább! bár olyat úgy se mondok, ami eddig a videókból ki nem derült...
én is csak azt tudom elmondani, mint a többség: fantasztikus, hihetetlenül jó a játék...
bár az elején kicsit bénáztam, mind a single mind a multi részben...
a single első pályáján már egymás után sikerült 2x újraindulásra bírni a játékot, előbb az volt a gond, h kipróbáltam a hummeren a gépágyút..
elkezdtem lövöldözni, s vesztemre az előttem lévő autó kicsit megváltoztatta az mozgási irányát, de csak pont annyira, h az ő lövésze útba legyen.... nem gyengén leszedtem a fejét... XDDD
utána megkergettem egy civilt... lassú volt.... senki nem mondta, h csak a reptéren vagyok "terrorista"!!! XDDD
amúgy nem sokáig játszottam a single résszel, mert gondoltam kipróbálom a multit is..
de nagyon tetszett pl. az a helyszín amikor a lilaakác közben, bujdosunk egy páncélozott jármű elől... nagyon jól néz ki ott, h ég egy fa, s száll a pernye...
na de mind1, erőt vettem magamon, s kiléptem, s elkezdtem multizni...
ez is lett a vesztem... nem is tudtam abbahagyni... ha jól emléxek sikerült feltornáznom magam a 34. szint környékére tegnap...
a pályák szépek, jók, és eléggé változatosak is... igaz nem minden pálya "kedvenc", de még bőven az elfogadható kategóriában vannak...
az h nincs kihajolás , nem korlátoz semmiben... simán kibírható, túlélhető... persze, hazudnék, ha azt mondanám nem futok bele egy-két kemper csapdájába... de mindenre van megoldás!
pl előszeretettel bújnak meg pl.: a Highrise pálya szélén található liftek felett, valamilyen tartály mellett... azt kell ilyenkor gránátvetővel kilőni... és bumm, már meg is halt az ott elbújó ellen...
most a perk-ekkel és a challenge-vel próbálkozok, előbbinél a megfelelő beállítása a célom, a különböző fegyvereknél, utóbbinál a minél több xp szerzése...
bárki is kérdezi, simán megéri az árát, még most is, nem kell/ szabad hónapokat várni, h akkor majd olcsóbb lesz... vedd meg most!!!
-
multi érdekel -
Gabe18 #5941 Hát aki megvette az nem fog "szopni",mert az akármikor mehet multizni most is,te meg legfeljebb reménykedhetsz hogy majd esetleg lehet.
Amúgy az ilyen megnyilvánulásokkal járatod le azt aki warezol.Mert amúgy a lehet a kutyát nem érdekelné ki vette meg és ki nem,mindenki eldöntheti maga,de az ilyen alpári beszólásokra nem csodálom ha néhányan kibuknak. -
Kösz a segítséget !
Der nem steam-en venném meg. Itt jóval olcsóbb. -
Na szóval mit mondotok? -
osan #5938 Lejáratod magad! Nem kíváncsi erre senki!
Tedd meg, hogy pihenteted az értelmes hozzászólásaidat! köszi -
Elegem van már warezmultiból...cod5 is patchek miatt rossz lett warezzel(nem én jáccottam)Cod2,Cod4 is eredeti nekem ezt is szeretném:) -
ne vedd meg.. hamarosan multizhatnak a warezosok is -
Sziasztok,megéri a pénzét a játék jó a multija???
Ja és egy kérdés,holnap veszem meg de a mentéseimet megszeretném tartani,lehetséges ez?A steamnek nem fog rosszat tenni? -
szopjanak akik megvették.
mi is tudunk multizni hamarosan. :D
Má lan mukszik is.
háhá -
Akkor szombaton csapatunk egyet valamelyik jobb pályán!!:-)))) -
Ja csak sokkal többe kerül ha steam-en veszed kb 6-7 rugóval xD -
Na monitor megrendelve, remélhetőleg szombaton itt lesz aztán betegszabit veszek ki h behozzam a lemaradásom
-
engem igazán az zavar, hogy ha eltalálnak a célkereszt megy föl a fenébe :D, csben nem volt ilyen :D szokni kell -
igen -
boomsly #5928 Persze, mindig vannak olyanok, akiknek mindig is savanyú marad a szőlő.
Ettől függetlenül nagyon üt ez a játék!
A történet megint nagyon kerek, akár filmre is lehetne vinni szvsz..
A hangok, a látvány, a fegyverek együtt vannak.
A multit -van egy érzésem, még agyon fogjuk patchalni.
-
Egy láma kérdés működhet-e ez a megoldás (NEM WAREZ!!!) :
Torrentről letöltött MW2, letöltött steam és n.line vásárolt serial ? -
nem lehet kikapcsolni???? nebazz. akkor uninstalt kap ez a sz*r hogy na.
-
Gabe18 #5925 Hát ne hagyd hogy eltaláljanak...
-
ezt a retek vérfröcsögést hola sz*rba lehet kikapcsolni? kifolyik a szemem ettől a trágyától. 
-
Gabe18 #5923 Gondolom a nehézségi szinttől is függ.Meg szedd össze a pályákon a laptopokat,meg lehet a Spec Ops rész is számít. -
PunkZoli #5922 gondolom nem szedted fel a laptopokat, szarni rá -
Gotty #5921 Sziasztok!
Ha végig vittem a single-t 53%ot ír. Az mitől van? Szarul játszottam, vagy ha multizok akkor lesz majd csak 100%?
Köszi -
Gabe18 #5920 Ez.
"seta sv_hostname "CoD4Host"" -
seta sv_hostname "CoD4Host"
ezt nézze már meg valaki akinek origi an, hogy neki is ez e van. -
ha directx error, akkor a textura bealitast vedd visza extrarol higre. -
lol majd 1 éve nem játszottam a cod4-el :( Fene ezt a sok melót, most alig bírtam a PB-t működésre bírni :) -
Cat 02 #5916 Kérdés a végével kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most akkor ez mi ? Shephard azért öl meg mert ? Csak arra tudok gondolni, h azért mert szövetkezik Ma...őőő.karim(?)-mal. És ez benne van a házból letöltött cuccban. De később meg azt mondják h my enemy's enemy is my friend, szal mégse szövetségesek. Meg a végén mondja h most emiatt sok lesz a katona, de ahhoz miért kellett engem megölni ??? -
koandras #5915 hy megvettem eredetiben elindítom a multit és kb 1 perc után errort ír ki... mi a tököm a gond???