Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZÉGYEN.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
most itt ugyanaz megy, mint a Bliizard-related dolgoknál. bejelentenek valami, ami minden bizonnyal egy jól átgondolt döntés volt, 1000x átrágták magukat rajta, felmérték a piacot, stbstb, tehát nagyol jól tudják mit csinálnak, persze mindenki elkezdi egybõl osztani az észt, hogy nem lesz ez, nem lesz az, megölték a játékot, szar lesz minden, rohadt fejlesztõk
miért csesznének ki saját magukkal. majd meglátjuk mi lesz, meg hogyan
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ebben meg ha valaki meglát egy tört IP-t valahol postolva az egyáltalán nem biztos hogy 2 óra múlva is ott lesz, pusztán azért mert Janika elment vacsorázni és kikapcsolta a gépét 😛
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
#1547: Volt különbség persze, de azért mégiscsak kaptunk ízelítõt. Sztem korrekt volt.
Ezért hoztam példának a Red Orchestrát,mert ott is VAC van,és kell az eredeti a játékhoz mert anélkül nemigen megy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Left 4 Dead-ben vannak dedikált szerók (lehet is bérelni õket) a világ különbözõ pontjain. Persze ezek gamereké nem a VALVE-é. Na most, te amikor "szervert csinálsz" akkor lényegében lobbyt csinálsz, ahova behivhatod a haverjaidat (vagy ha publicra rakod akkor majd bedobál random embereket), ezután meg random talál nektek egy dedikált szervert a sok közül.
Na, ezt most úgy képzeld el, mint az L4D-ben, csak itt MW2-ben NEM gamer dedikált szerverek lesznek, hanem max IW-sek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mert pl. nekem a Red Orchestra is steam+VAC.És mégis vannak benne állandó szerverek,vannak benne mod-ok,sõt custom pályák is ha jól emlékszem.
(vagyis lesznek de NAGYON kevés)
Be happy. :) Running!
De most majd legalább fél évente kiadnak 3 pályát 4000-ért kb.,mint konzolra eddig is,aztán azt megveheted.Zseniális...
Múlt évbe az 5 is eléggé leszerepelt multi terén,aztán mindenki azt mondta,sebaj,majd az IW által csinált jövõ évi rész,az lesz a tuti.Hát úgy tûnik még az 5 is vissza lesz sírva lehet...
Steammel nincs gondom, de ha nem lesz jó kis megszokott magyar szerverek, ahol fel tudunk majd menni egy jót lõni... mehetünk majd randomemberhez, és imádkozhatunk, hogy ne legyen hatalmas lagg... meg nem is lesz 30-40fõs szerók. Így elég szánalom lett a játék.
Még nem tudom, hogy így is kell-e vagy nem :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
2. Modos szerverekre nem szoktam felmenni
btw attól hogy steames még mehet a warez.
és a jó modoknak is búcsút lehet inteni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Na ennyi, ez számomra megölte a multi részét.
bár tavaly ugyanígy voltam a GTAIV-el, aztán végül mégiscsak megvettem,és nem is bántam meg
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬