• Frayer
    Érdekes,hogy én is tudok erről a "Skull & Bones secret society" ről. Olyat is hallottam,hogy ezt én találom ki.
    Közben meg Bush sem tagadja, csak nem híresztelik.
    Egyébként elmondom,hogy Obama is CFR bábelnök mint McCain is lett volna.
    Majd minden elnököt a CFR indít a háttérből, ez is milyen furcsa, milyen véletlen.
    Milyen véletlen, az is, hogy a CFR székházhoz Rockefeller adta a területet, az a Rockefeller család aki résztulajdonosa a FED-nek, CoL-nak, BoE-nak, és amely szintén tagja a titkos Illumináti társaságnak, és ugyan úgy irányítja a Skull & Bones secret society-t, ahonnan bush elnök is származik.
    Túl sok itt a véletlen, Túl sok az összefüggés.
    Itt olyan dolgok húzódnak a háttérbe, melyekről csak kis részben van tudomásunk, de az is biztos, hogy Kennedy-t nem véletlenül ölték meg, nem magányos őrült merénylő volt, hanem megrendelésre történt, összeesküvés volt mögötte.
    Majd, szervezetten eltakarították a nyomokat is, Oswaldnak is mennie kellet, őt is lelőtték. Végeztek szinte az egész Kennedy családdal. Ezek nem véletlenek, és bizonyítja,hogy milyen erkölcső emberekkel kell szembenéznie a világnak.
    Ez a new world order is már túl sok politikus, gazdasági szakember, országelnök szájából is meg lett erősítve. Lehet, hogy összeeskövés elmélet, de attól még igaz.
    Mivel magyarázod a Kennedy beszédet????
    Amiért sokak szerint hallnia kellett?
    Kik azok a titkos szervezet tagjai akik választások helyett, invázió helyett beszivárgással akarnak hatalmat szerezni az országban?
    Milyen érdekcsoport irányítja a világ szinte valamennyi jegybankjának a pénzügyi politikáját?
    Ha én mondanám,hogy ez így van, hiteltelen lenne. Ezért hivatkozok a Kennedy beszédre, az ő beszéde csak hitelesebb mint egy jött ment alak az sg.hu ról nem?