• ziipp
    Ivóvíz készlet szempontjából nem is olyan rossz hely Magyarország. Földrengés, hurrikán, szökőár kilőve, még működő tűzhányó sincs a környéken. Ha esetleg leolvadnának a sarkok - ki tudja -, a Kárpátok védelmet biztosítanának a sós, tenger víz elől. Arról nem is beszélve, hogy a magyar lányok a legszebbek. :]

Másrészt igenis durva manipulációkat tudnak végrehajtani a pénzvilágban. Elég csak megnézni, hogy mit csináltak nemrég a VW részvényeivel. Ugyanezt nagyobb szinten, globális piacon is megtehetik.

Legfőképp azt nem értem, hogy miért a bankoknak adják oda a pénzt, hogy tudjanak miből hitelezni a kisembernek, ahelyett, hogy bankokat kihagyva, egyből a kezükbe nyomnák? Ha már egyszer annyira, de annyira segíteni akarnak az eladósodott embereken. Eközben úgy érzem, hogy jelen világunkban minden a pénzintézetek körül forog. Az átlagember számára felfoghatatlan mennyiségű pénzek felett rendelkeznek, és uralkodnak, miközben elfelejtjük, hogy a valuta önmagában nem ér semmit, megenni, meginni nem lehet. Itt van ez a gazdasági válság. Semmi nem indokolta a kialakulását. A mezőgazdasági év - ahogy tudom - jó volt, talán csak rizsből volt hiány. De mégis, ezek a virtuális ügyeskedések, amit a tőzsdén, és mindenféle egyéb pénzügyi rendszerekben végeztek, mégis megborítottak mindent.

JFK-ről nem rég láttam egy dokfilmet a Dunán. Több potenciális megrendelőt is megjelöltek.

- Lyndon B. Johnson
    - maffiózók
    - olajkartell
    - a kertész
    - Voldemort.