Exen#37
JFK! Igen, szerintem is bárki aki kicsit is értelmesen megnézi a filmet, alapból látja, hogy az a 2 lövés ami eltalálta Kennedyt, az máshonnan jött, ha pedig utána is olvas, ordítanak az ellentmondások, szinte még csodálkozok is, hogy "csak" ennyire sikerült eltusolniuk. Jó ember volt, az országát akarta előbbre vinni. Jah, és am. ide vágna még testvérének meggyilkolása, iletve másik testvérének a rossz hírbe keverése. Ugye senki sem hiszi, hogy ez mind véletlen egybeesés?!!! Ez egyértelműen egy összeesküvés!
"Másrészt a tények szerint az ország még nincs különösebben eladósodva nemzetközi viszonylatban" - Aha, csak néhány napja nem is napi, hanem óránkénti feladat volt a Forint megmentése, hogy ne jelentsünk csődön, de ettől eltekintve tényleg minden okés ... aha, csakis ...
1-2 ember lehetne picit kivésbé naív. Szerintem bárki, aki olvasott már a történelem érdekes részeiről, hogy most ne menjek messzire egy pl.:
12. Történelem könyvben található egy részlet a Mireland levélből, melyben már elismerik közvetve, hogy igazságtalan volt a Trianoni béke, és majd talán rendezik, de érdekes módon ez a részlet nem tartalmazza a levél ide vágó folytatását, mely mindezt ahhoz a feltételhez szabja, hogy a Magyar Államvasútak egy francia pénzcsoport kezébe kerüljön. Érdekes nemde, és ez csak 1 a millió közül.
"Az igazság az, hogy a világban marhára nem érdekel senkit ez az apró piros-fehér-zöld folt a térképen a maga kis jelentéktelen gazdaságával. Minket csak sodor a nagy szél, és hol erről fúj, hol arról."
Na már most, engem nagyon is érdekel ez a kis ország, mely egykor hatalmas volt! (azért még emlékeznek az "Oh Uram, csak a magyarok nyilaitól ments meg minket!" fohászatukra egyes népek!) Rengetek találmány, számítógép, atomenergia felhasználasa (villanymotor és dinamó elve (nem, nem Siemens bácsi volt az első, hanem Jedlik Ányos)), stb. innen származik, és ha még minket sok helyen nem is szeretnek, vagy nem érdekeljük őket, engem érdekel, és másokat is, és bár tudom most én vagyok naív, de talán még lehet úra dicső hazánk! A potenciál ehhez meglenne, csak épp .... (úgyis tudjátok)