• remark #334
    Na. Fél óra bicajozás a hideg levegõn segített... ;-)

    "Nem kéne kicsit színezni a Sátánról alkotott képeden?"

    Filozofálgatás (amit te csinálsz) az egy dolog. Egy teljesen másik dolog rámutatni arra, hogy a profitkényszer, a profit felsõbbrendu"vé tétele a rendszer részét képezi. Nem minõsítettem ezt a kényszert, nem írtam hogy rossz, nem írtam hogy jó. Nem írtam (egyelõre) le, hogy meg akarom-e ezt változtatni. Azt sem írtam le hogy nekem milyen képem alakult ki az emberrõl. Az olyan emberekrõl mint te meg én, merthogy az átlagemberbe mi is beletartozunk, úgyhogy mikor általánosítasz, magadról meg rólam beszélsz.
    Viszont azt leírtam, hogy a profit rendszerbe kódolása elõsegíti az elit számára hogy megõrizze a status quo-ját. Valamint azt is leírtam, hogy a profitkényszer általánossá tételét a pénzrendszer biztosítja. Nincs menekvés elõle, még ha valaki máshogy is akarná csinálni, nem teheti, mert nem használhat senki sem alternatív elszámolási módszereket. Én errõl írok.
    Az hogy te válaszul filozofálgatsz és Sátánozgatsz, az a te bajod. Akkor most akarsz a kérdésrõl beszélgetni, vagy nem? Döntsd el, és a válaszodat ennek megfelelõen fogalmazd meg.