• benavides
    Kedves Dancsecs György!
    Bocsánat, szó sem volt minősítésről, csak feltettem egy kérdést, amire azt a választ kaptam, hogy nézzem meg jobban, és majd rájövök a megoldásra. Ezért írtam, hogy ez nem volt valami nagy segítség, mivel mind a Zapruder-fimet, mind a Files sztorit 100-szor láttam-hallottam már, de most megnéztem 101-szerre is, és ugyanazt láttam rajta, mint eddig.

De továbbra is sötétben tapogatózom azt illetően, hogy ez a Files miért állt elő a történettel, ha a nagy elefántoknak ez még mindig nem volt aktuális, és hogy élhette túl? Az eddigi tapasztalatok alapján sürgősen meg kellett volna halnia rákban, szívrohamban, vagy öngyilkosság folytán.:-)))
    Azok a kutatók, akik nem hisznek neki, ilyeneket rónak fel pl., hogy fel sem ismerte azt a fegyvert, amivel állítólag lőtt. Nem beszélve arról, hogy a gyilkosság idején látták Chicago-ban, és mikor ez kiderült, azt válaszolta, hogy az az ikertestrvére volt, akiről addig nem tudott senki, a merénylet után pedig megölte őt. Na ez milyen mese???

A Zapruder filmet is hiába nézem, mert annak nincs hangja, a youtube-on lévő hangosított változat egyáltalán nem a valóságot tükrözi, erre fel is hívják a figyelmet. A Dictabelt-evidence meg maximum szakértők számára mond valamit, mert annyira torz, hogy nem hallani rajta semmit, nemhogy négy jól kivehető lövést....

A Zapruder filmnek van hamisított változata is, amin az FBI vagy CIA vagy ki felcserélte a kockákat, hogy úgy tűnjön, mintha hátulról találták volna el Kennedy fejét, ezt mutatták be a Warren Commission-nek is. És van hiányos változata is, amiről épp a kérdéses kockák hiányoznak.

És ez a hosszú eseménytörténet is csak összezavart, mivel Connally és felesége egyaránt azt vallották, hogy Connallyt a második lövés találta hátba, amikor Kennedy feje még egyben volt, de a torkát már "fájlalta". Eszerint a történet szerint pedig a hatodik lövés találta el, Kennedy fejlövése után, pedig ő már akkor a felesége ölében fetrengett a limuzin alján.

És olyant sem látok a Zapruder filmen, hogy Mrs. Kennedy lefektette az elnököt, mivel a fejlövést követően azonnal ugrott a kocsi hátuljára, szerintem még rá is térdelt az öregre. Na mindegy.

Az a fickó, aki a tankönyvraktár előtt elmosódva áll, épp annyira lehet Oswald, mint amennyire a nagynénikéje is, mert nem látszik belőle semmi. Még a szakértők és álszakértők, és elleplező szervek szakértői is azt mondják, hogy az csak egy folt, amire bármi ráfogható.

Na itt abbahagyom, de még lenne millió kérdésem, csak úgysincs rájuk válasz.....:-))))Vagy nincs türelme senkinek válaszolni rájuk...:-)))

Üdvözlettel: benavides