• remark #254
    "Már miért mondanám azt? Ha én híres tudós lennék, és hozzám fordulnak, valami ilyesmivel, én is így reagálnék."
    Hogy miért mondanád ezt? Ahogy a kipontozott részek jelentőségét ügyesen megmagyaztáztad, úgy akármi más hasonlóan ügyes választ is el tudok tőled képzelni. Merthogy ez a kipontozott részekkel kapcsolatos kreativitásodra volt reakció. Sajnálom hogy nem volt egyértelmű.

"A moralitását azért emlegetem, hogy amíg ilyen emberek tervezték a mai pénzügyi rendszert (ugyanis annak Friedman volt az egyik fő építésze)..."
    Csavarhatod ahova akarod, a tény tény marad: Friedman elismerően nyilatkozott a törvénytervezettel kapcsolatban.

"...én inkább arra hajlok, hogy az ismereteimben hiányzó lyukakat ne gonosz összeesküvőkkel tömjem be."
    Én nem beszélek gonosz összeesküvőkről. Összeesküvés elméleteket tárgyalj meg azzal aki szereti a témát.

"Nem a pénz miatt nem hiteles az az oldal és a film, hanem a leírt ezer másik ok miatt, amiken nagyvonalúan átlépsz."
    Ha nem akarsz választ kapni valamire, akkor le se írd legközelebb, ok? Így is elég sok időm elmegy a válaszadással, úgyhogy nehogymár én legyek a hibás azért ha válaszolok valamire amit felvetettél. Írj kevesebbet, kevesebb választ is fogsz kapni. Értsd: ha fontosnak érzed hogy valami állítást betámadj, akkor tartsd fontosnak az arra érkező reakciót is.