A közgazdaság nem egzakt tudomány.
Már a topik elején is írtam ezt. Nincsenek általános következtetések, mert érdekek mentén működtetik, az emberi érdek meg változékony.
Amit mondasz, azt tudom mondani, hogy nagyon sok közgazdasági guru tudja mi folyik itt a háttérbe, csak nem reklámozzák őket.
Az internet teli van ilyen közgázos okosokkal akik rá is világítanak a rendszer rabló természetére. Hiába van velük tele az internet, ha egy sem jelenik meg a médiában, oda tolva őket a bamba birka közösség elé.
Nem belőlem hiányzik az alázat, hanem azokból akik háborúba, rabságba, halálba kényszerítik emberek millióit.
Sok közgázos van itt ebben az országban is akik meg sem próbálnak kiállni a médiába, és nem hirdetik nézeteiket, mert tudják, hogy az a karierük végét jelentené.
Ezt nem én találtam ki.
Pont most ismerték el abban a szeminárumi féle előadásban amit pont most láttam.
Valami Gál Marcell informálja az embereket. Érdekes, soha nem ismertem ezt az embert, soha nem hallottam róla, mégis ugyan azokat mondja amiket én is gondolok. Tehát biztos nem én találom ki ezeket.
Amit én tudok a rendszerről, több száz helyről tudom, olyan helyekről amiket én saját magam találtam. Tehát még csak rá se lehetne fogni, hogy én találom ki az összeesküvést, de más sem, mivel más honnan tudná,hogy én pont milyen forrásokból szemezgetek és mit kell átmanipulálnia.
Hallottál már Ocham borotvájáról?
Jelen helyzetben a legegyszerűbb magyarázatot érdemes elfogadni.
Nem az a legegyszerűbb magyarázat,hogy minden rendben van, és hogy több száz esemény ami véletlenül bekövetkezett, egy maroknyi embernek adott át minden hatalmat a világ felett.
Ha nincs senki oda fent, akkor miért tűnik úgy, hogy a világ egy előre kitűzött cél felé menetel rendíthetetlenül, és hiába próbálják meg elkormányozni a szakadéktól a földgolyót, nem sikerül.