• Frayer
    "Kértelek, hogy írd le: hova szipkázza? Mert én nem látom, hogy a bankrendszeren keresztül hogy jut el a plazmatévé a "központi bank uraihoz"."

Itt nem a plazma tévéről van szó, hanem egy nemzet megtermelt javairól.
    Az nem mérhető egyetlen plazmatévéhez sem értékben.
    Az, a rengeteg pénz, amit a jegybank hoz létre hitelkihejezéssel, amit a hitelre törlesztésként befizetnek az emberek, és amennyit a restrikciós monetáris politikával elszipkáznak a bankárok, és amely inflációt hoz létre.
    Az infláció be van építve a kamatokba is, úgy számoljál.

Akkor ott van még a közteher, már több mint 45%.
    Adózol, mikor pénzt használsz, adózol mikor dolgozol és kapod a fizetésedet, mert a fizetésed éppen valamivel kevesebb mint felét eladózod az államnak, ha vállalkozásod van, szintén rengeteg adó sújt, sem jársz jobban.
    A munkád után kapott pénzt mikor elköltöd, vásárolsz belőle, szintén adózol forgalmi adót, a termék vagy szolgáltatás amit megveszel, annak az árába szintén bele van építve a cég adózása is ami a cég működéséhez szükséges, nyereség adó, osztaléki, járuléki, társadalombiztosítási, és az összes többi mindenkori adókulcs, ami az épp esedékes adótérvények előírnak, már minden évben más, és egyre rosszabb.
    Ez a sok pénz mind elfolyik valahova, megy adóság szolgálatra, mert bizony hatalmas ám az állam adóság.
    Az adókból befolyt összegek jóval kevesebb mint felét költi az állam tényleges közszolgáltatásokra, a többi megy ki az országból.
    És, még nem beszéltem a hatalmas vállalati kölcsönről is, szintén hatalmas adósságot halmoztak fel, ami bele van építve az árba, villany, gáz, tömegközlekedés.
    A kis ember csak azt veszi észre, hogy egész nap csak robotol, rendíthetetlenül dolgozik, termel, iparkodik, és semmije nincsen.
    A túlnyomó többség, a munkás ember csak annyit tud keresni,hogy a következő hónapban is be tudjon menni dolgozni.
    Hogy hova tűnik a plazma tv, ezt kérdezed?
    A plazma tv, nemhogy eltűnik, hanem még fel sem tűnik, már elvették az embertől.
    Még meg sem tudod vásárolni, mert már annyi felé elköltötték mások a te megtermelt értékeidet.
    Csak a kérdés marad. Miért nem tudok plazma tv-t venni??? Holott egész álló nap csak dolgozok, dolgozok, termelek.

Te kukacos.. megnézted te a filmeket amiket linkeltem?
    Kérlek nézd meg, tényleg nem hülyeségből mondom.
    És, nézze meg mindenki aki teheti, mert ilyet nem igen fognak leadni a tv-ben.
    Az információ a legértékesebb ami pénzel nem mérhető értékű.
    Ingyen a tiétek, amíg van eszetek, hogy felfogjátok, milyen értékes a gondolkozás.

Figyelj, nekem nincs szándékomba veled vitatkozni, nekem nem fontos,hogy te mit gondolsz, úgyhogy kérlek, ne nagyon erőltesd velem ezt a vitát.
    Zárjuk le, a dolgot.