• Frayer
    #153
    Na végre kezd kialakulni egy konszenzus köztetek.
    Abban egyetértés van,hogy a világot nagyjából egy maréknyi ember irányítja.
    A hatalom igazi tulajdonosai sokkal kevesebben vannak mint az emberiség 1%-a.

    Ezek az emberek nem azért kerültek ilyen pozícióba mert hülyék.
    Mondhatnánk rájuk,hogy szuper intelligensek.

    Kukacossal nincs semmi baj, csak mereven elutasít minden olyan felvetést,hogy a háttérben TITKOS szervezet áll.

    Ezzel nincs semmi probléma mert az alap álláspontjaink hasonlóak.

    Bár játszunk egy kicsit azzal a gondolattal,hogyan szerveződhetett a hatalmi elit, akik a végső döntést hozzák globális és nációs ügyekben is.

    Eleinte nem szerveződtek szorosan, csupán gazdag, befolyásos személyek egyéni céljairól volt szó.
    Ezek az egyének, szépen haladtak az úton, és lenyelték a konkurenciákat, gyémántipar "Cecile Rhodes", bankszektor pénzgazdaság "Rothschild", olajipar "Rockefeller", azaz a globális gazdaság legjobbjai, akik a legmesszebb jutottak emberi mértékkel. Gondoljunk bele, mit tehet egy ilyen ember aki szuper intelligens, hajlandó mindenkit kihasználni önös érdekből, a pénznek és hatalomnak él.
    Ha tényleg intelligens felismeri,hogy ha egyedül harcol, csak idő kérdése és úgy is elveszik tőle a hatalmát, vagy pénzét. A történelemben mindig így volt, mert minél több pénze van, minél több hatalma van valakinek annál többen próbálják megfosztani ettől a kiváltságtól.
    Tehát ha én ilyen ember lennék, keresném a szövetséget hasonló hatalommal és pénzvagyonnal rendelkező társaimmal, hogy kölcsönösen megerősítsük egymás pozícióit, vállvetve védjük egymást.
    Ha intelligens vagyok felismerem azt is, hogy hogyan érdemes működtetni egy ilyen "védelmi" szervezetet. Mindenféle képen meg kell őriznünk a szervezet titkos mivoltát, mert ez garantálja a megnevezhetetlenséget.
    Gyakorlatilag ami nem létezik, azt nem lehet elpusztítani.
    Ha létezik ilyen szervezet, csak akkor maradhat titokban ha nem lép interakcióba közvetlenül a környezetével, és ha minden tagjának érdeke a titoktartás.

    Minden izmust vagy bármely szerveződést amely megnevezhető, és nyíltan szerveződik, elpusztítható.
    De amit nem látsz, amiről nincs tudomásod, nem tudod elpusztítani, mert végső soron, a harc ember és ember között zajlik.
    Hogy lehet valamit eltörölni, ha nem tudod személy szerint kik ellen kellene fellépned.

    Kukacos jól látja, hogy a titok, kiderülése csak idő kérdése.
    De ne felejtsük el,hogy ebben a feltételezett érdekközösségben, szervezetben, valószínűleg nagyon nagyon okos emberek döntenek, és szerveződnek egymással.
    A titoktartás számukra az életük része, mint az is,hogy egymásnak "szívességeket" tesznek, egymást védik a rendelkezésükre álló eszközökkel.
    Kell,hogy legyen egy koncepciójuk is ami szerint dolgoznak, egy közös irányelv.
    Ez az irányelv a globalizáció.
    Kukacosnak igaza van, hogy nincs ebben semmi titok.
    Ebben valóban nincs, csak a titkolt módszerekkel van a gond.
    Ezek a titkolt módszerek egyszerűen szükségesek, mert például melyik ország vett volna fel kölcsönt mikor felrobbantották az olaj árakat?
    Vagy amikor a nagyok megfuttatják a tőzsdét, és nyilvános lenne, hogy milyen időpontban kezdenék vásárolni, vagy kivonni az értékpapírokat, akkor nem tudnák elvenni a többi "szerencse játékos" pénzét.
    A titkolt módszerek, titkos eszközök egyszerűen bele vannak építve a szervezetbe, megkerülhetetlenek, mely nélkül nem lenne hosszú életű egy ilyen szervezet, amely a szó szoros értelmében a világ ellen van, a világ összes lakossága és a gazdag elit ellenérdekeltek.
    Nem mindenben, de abban igen nagy ellentét van,hogy ki birtokolja a világi javakat.

    Igen gazdag információ forrásaim vannak, ennek a szervezetnek a létezéséről, melyeket történelmi tényekkel tudok alátámasztani.

    De csupán ha logikusan gondolkozik valaki, könnyen belátható, hogy ha nem szervezkedik egymással a hatalmi elit akkor semmi esélye nincs a föld lakossága ellen. Egyszerűen a létszámfölény miatt is, mert 10 ember nem tud legyőzni egy milliárdot. A titok azért kell,hogy a milliárdos embertömeg ne találja meg maguk közt az ellenséget.
    Ha valami kitudódik, mert kitudódik, jön a dezinformáció, a megtévesztés, a bagatelizálás, elterelés. Ezeket a hibákat nem reklámozzák. Habár nem jut el a hír a néphez, de mivel nincs 100% cenzúra, mindig lesznek akik hozzájutnak privát információkhoz, mindig lesznek kevesen akik tudni fognak azokról a dolgokról amiket nem reklámoz a hatalmi elit, hiába van ellenőrzőse a világ média felett. Minden egyes ember mellé nem tudnak ügynököket állítani.

    A kisembern akihez eljut némi igazság, nem nagyon tud vele mit kezdeni, mert nincs olyan erőforrás birtokában amivel ezt az információt el tudná juttatni világméretekben az emberekhez.
    De mégis mit kezdjünk akkor az igazsággal?
    Minden eszközzel terjesztenünk kell azt.
    Semmiféle összeesküvési elméletről nincs itt szó.
    Ez nem elmélet, ez mára már nyíltan működik többé kevésbé.
    Az összeesküvés nem az én agyamban van, hanem azok között akik a belső magot alkotják, ahova nem lát el szemünk, de 20-30 év múlva lehet nekünk is lesz egy kis betekintésünk ,hogy mik történnek ma amit titokban tartanak.

    A legfőbb igazság az,hogy a lakosság kevesebb mint 1% birtokolja a világ javainak több mint felét, élet halál ura és teljes hatalmat gyakorol a világnépesség felett, embertársai felett.

    Minden ember egyet ért azzal, hogy ez ellentétes az emberiség érdekeivel.

    Egyre nagyobb lesz a szakadék a két kaszt között.
    Amerre tart a világ, az a pokol. A pénz tette lehetővé mindezt.
    Pontosan a magánember pénze, nem a közpénz.