Barátom, ez nem az én elméletem, hanem történelem.
Azért tettem be pár linket,hogy azokon el tudj indulni,ha ellenőrizni akarnád a hitelességét a történelemnek.
Mi az,hogy féligazság, meg hazugság?
Te meg akarod hamisítani a valódi tényállásokat?
Ezek a dolgok már ezerszer le lettek tisztázva, csak épp nem reklámozzák a tv-ben, igencsak pánikra adna okot.
A bilderberg csoportba nem riporterek hívnak meg, hanem jelentős média szakembereket, és média tulajdonosokat, de csak azért, hogy egyeztessenek, hogy a médián keresztül is irányítani tudjanak, végső soron nem csak ebben a csoportban megy az összehangolt média akció, hanem napi szinten, de erre az éves csúcsra ugyan úgy elmennek, persze nem mindenki.
Írhatnék én háborúkról, rendszerváltásról, országok eladósításáról is, a 29-es crack csak egy jó példa volt, ami igen jól dokumentálva lett végül.
Ehhez nem lehet kétséged, mert akárhova mész, megerősítik.
De ne a FED közlönyéből szemezgess. Hazudnak mint a vízfolyás, miért sároznák be magukat??
"Regarding the Great Depression. You're right, we did it. We're very sorry."
Bár, itt beismerik, meglepő. De volt idő mikor tagadni próbálták, és a megmentő szerepében tetszelegtek.
Az,hogy most mit csinál a FED, milyen terveik vannak a jövőre nézve, te azt nem tudhatod.
A pokolba vezető út, jó szándékokkal van kikövezve.
Amit csinálnak az a tervükhöz tartozik, biztos nem azért, hogy neked vagy nekem, vagy az amiknak jobb legyen.
Egyszerűen csak forgatókönyv szerint haladnak a dolgok, és, hogy mik az igazi szándékok, azt úgy is csak a jövő igazolhatja, se te sem én nem tudhatjuk biztosan. De ha valami nagy disznóság fog kikerekedni és a nagy központi bankok fognak bezsebelni mindent, vagy egy fontos lépés lesz a világkormány, NWO felé, akkor remélem te is át értékeled a nézeteidet. Ha meg nem akkor én fogok rajta gondolkodni.
"A "központi jelre részvényeladás", a "központi jelre" a hitelezés beszüntetése hülyeség."
Több történelemkutató, közgazdász is megerősítheti, hogy ilyen magas szinteken így mennek a dolgok.
Nagyon könnyen utána járhat bármely történelem kutató aki belenéz a napi sajtóba arról az időről, vagy belenéz a napi gazdasági naplóba és banki forgalmakba, mert már akkor is naplóztak.
Megállapítható, hogy kik voltak és mikor akik kivonták a tőkéjüket, mielőtt kipukkadt a tőzsde lufi.
A FED-et még mindig ők irányítják, az ember nehezen változik, főleg egy mohó, gyilkos erkölcstelen érdekcsoport.
De kár beléd a szó, mert látom nem egy malomban őrölünk.
Ha fényképeket videókat, hangfelvételeket mutatnék, te azt is rendre megcáfolnád.
Csak tudnám miért véded olyan erősen ezeket a férgeket?
Hát nem ellened is dolgoznak? A te pénzedet nem restriktiválják, vagy nálad nem hat az infláció?
Te melyik oldalon álsz?.
Ha elnézőek vagyunk velük szembe, és bemeséljük magunknak,hogy ááá ők nem hibáztathatóak semmiért, felmagasztaljuk őket, mindent megbocsátunk, csak magunkat csapjuk be, és a farkasra bízzuk a bárányokat.