Biztosítás váltás előtt vagyok, segítsetek!
  • Max7
    Hu apám ennyi sületlenséget még nem olvastam itt! most értem haza kb. 20-30 hozzászólást olvastam alulról felfelé... véleményem szerint nincs tökéletes biztosító, mert ők abból élnek hogy minél kevesebb kárigényt fizessenek ki!

Viszont ha nincs turpisság a dologban akkor elöbb utóbb ki kell hogy fizessék a dolgot... pl. casco esetén ha összetöröd az autódat akkor ne várd meg míg kifizetik... csináltasd meg, kérj áfás számlát és majd idővel megkapod a pénzed ha meg ezt a rendszert szemétnek találod akkor legyél te is szemét 100.000ft helyett írjatok 200.000-ret a számlára adj egy 20-ast a számlaírónak aztán még hasznod is lesz rajta hogy összetörted a kocsidat.... vagy ha összetörtek játszd el ugyan azt előbb utóbb megkapod a pénzed.

tuti biztosító nincs ahogy Amerikában is majdnem gajrament egy neves bank ugyan úgy gajramehet pl egy biztosító is.... pl ING ( nem tudm van a kötelezőjük) is bejelentette hogy 20%-os veszteéggel fogja zárni az évet.... ha tovább folytatódik akkor csődöt jelent.... szal tuti nincs.. bökj egyet aztán hajrá!

amúgy meg tartsd be a kreszt, legyél előzékeny, vezess ésszel, ne igyál ha vezetsz és nem lehet nagy gondod!