• Telpapa
    "Úgy hogy a gondolkodó ember ismeri a sokkal nagyobb valószínűség fogalmát. Azt helyezi előtérbe aminek a valószínűsége lényegesen nagyobb."

Ez igy tény.Ebben egyetértek.

"Meghatározhatatlan valaki int egyet kettőt és létrejön minden vagy százezer bizonyíték az anyag önszerveződésére."

Gondolkozz már egy picit,mielött ilyeneket kijelentesz,könyörgöm.Ha igy lenne mint ahogy TE állitod most nem lenne miröl beszélgetni és vitatkozni,ráadásul az hogy számdora egy elmélet tény,az ismét csak a saját nézeted.Ezt másoknak kötelező elfogadni?Ha nem akkor az már buta,korlátolt?
    Sértegeted itt azokat akik nem értenek egyet veled,és folymatosan támadsz és szeretnéd ráeröltetni másokra a véleményed.Bele sem merek gondolni hogy mivé lett volna a világ ha csak ilyen mentalitású,és gondolkodású emberek lennének.Te megölöd a szabad gondolkodást bakker..

"Azt én tudom hogy sok embernek semilyen bízonyíték nem jó nem elég, de amire semilyen bizonyíték nincs azt feltétel nélkül elhiszi, mert a tudáshiánya sokkal nagyobb mint a felfogóképessége."

Bizonyitott tényekre én nem olvastam sehol olyat hogy valaki ne fogadta volna el.

"Meghatározhatatlan valaki int egyet kettőt és létrejön minden vagy százezer bizonyíték az anyag önszerveződésére."

Ha már ezt felhoztad akkor légy oly kedves és soroj fel pár olyat ammi egyértelmű BIZONYÍTÉK arra a TÉNY re,nem nézetre hanem TÉNY re hogy a világ önszerveződés által jött létre.