Na hát ez az aura-s link nem a legjobb. Mind1 én töltöttem le oldalakat erről, abból idézek (gondolom páran hülyének fogtok tartani ez miatt, meg nem is annyira a cikkhez kapcsolódik, inkább a hozzászólásokhoz).
------
Mi a Reiki?
A Reiki egy ősi gyógyítási módszer amelyet a 19.-dik század végén újra felfedezett számunkra Dr. Mikao Usui.Ez egy energia szemléletű gyógymód, nem erőszakos és abszolút kellemes.A Reiki minden szinten hat:fizikai, mentális, érzelmi, és spirituálisan, helyre állítja a spirituális és mentális egyensúlyt.Az okszinten hat a betegségre, megszünteti a negatív energia blokkokat,energia mintákat.A reiki mindenen felül áll és holisztikus hatásában.
Szószerinti fordításban a REIKI univerzális élet erő energiát jelent."REI" japán kanji karakter jelentése:univerzális, lélek, szellem, isteni, szent.Mélyebb szinten "REI" spirituális tudatosságot jelent, bülcsesség amely Isten-i tudatosságból, felsőbb éntől származik."KI" jelentése ami keresztül folyik testünkön az élet szükségszerűje.Kínában CHI-nek,Indiában PRANA-nak ,Hawaii-on AUMAKUA-nak nevezik.
"A Chi univerzális életerő energia amely keresztül megy és alkotója mindennek. . . Amikor a Chi mozog azt életnek nevezzük.Amikor elválik, visszahúzódik azt halálnak nevezzük.Amikor a Chi áramlik akadály nélkül akkor azt egészségnek nevezzük.Amikor a Chi áramlása blokkolódik akkor ott betegség alakul ki"
Én például ebben látok egy lehetőséget, ami kapcsolatban állhat az élet kialakulásával, de nyilván erről sem tudunk mindent, a tudomány nem fogadja el tudtommal.