Archenemy#251
Nem tudod, mit mondana egy pap a biblia egy passzusára"
"Az hogy szent írásnak mondják, mindent elmond"
Nem tudom feltűnt-e, hogy ismét csak teresz, rohadtul nem azt mondod, hogy "jó, tényleg fogalmam sincs, hogy mit mondana egy pap, és tényleg nem tudtam, hogy pl. a katkók elfogadják az evolúciót, és ezért nem csak tudatlan vagyok, de még hazudtam is, mikor ezek ellenkezőjét állítottam", hanem egy prekoncepció alapján támadsz. Ugyanis ezekről volt szó, csak te próbálsz kibújni itt az abortusszal, a szentírás elnevezés helyességével meg a kutyagumival. Egyszerű paneleket szúrsz be, mintha vitáznál.
És most beugrott, hogy honnan ismerős ez a módszer: a chatrobotok csinálnak így. Ha egy olyan szót látnak egy mondatban, amire tudnak írni valamit, akkor leírják, és leszarják, hogy az most odaillik-e, válasz-e egy kérdésre, előreviszi-e a vitát, mondták-e már korábban, netán magukból csinálnak vele hülyét...
Benedek pápa? Abortuszellenes, fúj. (kit érdekel, hogy nem erről volt szó, neked épp ez jutott eszedbe, tehát úgy csinálsz, mintha ez vita vagy társalgás lenne, hogy ezt a témát mintegy "adu ászt" bedobod.)
Biblia? Szentírás, fúj (kit érdekel, hogy milyen kontextusban kerül elő, neked ez a véleményed róla, tehát leírod. Bizonyítod vele egy állításodat? Dehogy. Csak úgy ad hoc leírod, de minek.).
Vallás? Hülyeség, fúj (és le sem szarod, más hogy definiálja, mit tart vallásnak vagy vallásosságnak, te csak fogod magad és bizonyos szavakra bizonyosféleképpen reagálsz).
A chatrobotok pont ezzel engem amúgy eléggé ki is szoktak ábrándítani, és kikapcsolom őket. Babajaga, sajnos te ezen írásaid alapján annyira buta és elvakult fanatikus vagy, hogy ha a "vitastílusod" nem változik meg (azaz továbbra sem lesz), akkor a további társalgásnak nem látom értelmét. Szajkózd a magadét, élj boldogan.