• Telpapa
    Látod megint egy olyan részhez értünk babajaga ami ismét csak kérdéses.Biologiai szempontbol az érzés egy vegyi folymat.Ott van például a düh vagy az idegesség(adrelarin).De mikor te ezt megéled egy érzésre aszociálsz.(még akkor is ha tudod milyen folyamat zajlik le benned)

A papokkal nem kell beszélgetned szerintem mert ilyen hozzállásal lassan szalutálhatsz:)Csak az nem tiszta hogy ha te nem vagy kiváncsi,illetve számodra érdektelen(mert erröl beszélsz)akár egy pappal,muzulmánal,vagy tibeti lámával beszélgetni erröl a témárol akkor miröl beszélünk mi most itt?Te ugy döntesz valamiröl hogy nem is tudod mi az csak zsigerböl elutasitod?Moziba is igy jarsz?:)Te ne nézd meg ezt a filmet mert szar..Tényleg szar?Az.Jo akkor nem nézem meg.Hát bakker nem!
    Én elmegyek megnézem és mikor láttam alkotok véleményt és majd ÉN eldöntöm hogy tetszett vagy nem.
    Egyépként nem értelek.Ha jozan gondolkodású ember vagy és vannak konkrét elképzeléseid,nézeted akkor ugy sem tudnak befolyásolni soha...persze nem ismerlek igy nem alkotok rolad képet.