Arminas#25
Hihetetlen jó játék, méltó a nagy elődhöz! :) Már én is napok óta ide vagyok szögezve a géphez a játék miatt.
Az főleg tetszik benne, hogy a csatákon kívül nincs körökre osztás, hisz kalandozó lovag vagy. Heroesban nagyon utáltam, hogy több órába telik, mire A-ból B-be jutok. Itt szabadon csatangolhat az ember. :)
Cat problémái nálam nem jelentkeztek ilyen szinten. A veszteségeket lehet pótolni, egyébként meg szerintem az lenne unalmas, ha sosem vesztenél egy egységet sem. :)
A Rage meg tényleg jó ötlet, főleg, hogy a Box of Rage-ben benne van az a 4-féle lény, akit segítségül tudsz hívni és beszélgetni tudsz velük. :) Persze ezt nem a játék elején kapod meg, szóval aki hamar föladja, az rengeteg jópofa dologtól vágja el magát. :)
A játék harcrendszere olyan mint a HoMM-é, tehát jó. :) A csatatéren az a rengeteg semleges lény, vagy puskaporos hordó, meg miegymás pedig sokat dob a hangulaton.
A karakter fejlődése is nagyon el van találva, ahogy a mágiarendszer is.
Egyszerűen mondva nagyon el van találva a játék, minden tekintetben. Annak pedig szerintem nem unalmas, aki a hentelés közben a történetre és a világra is figyel.
Ja, Cat: Itt is van térképszerűen összegyűjthető "rejtvény". Obeliszkeket kell meglátogatni és ha mind a 12, vagy 13 obeliszknál már jártál, akkor bemehetsz Fandor Piramisába. :) A fő történetszál pedig megvan.. Segíteni a Királyodat.. persze 9. szinten még nem látod át az egészet. ^^