46
-
farferi #46 Ha valaki esetleg nem tudná, a facebookon lehet játszani a játék bétájával.Persze át van alakítva az internetes játékra, de nem rossz(szerintem).Ez is mikrotranzakciós valamennyire de ahogy nézem simán el lehet játszani vele pénz nélkül is. -
Carmageddon #45 már van újabb verziója. -
#44 sziasztok!
az a kérdésem, hogy nekem win-7 alatt folyamatosan és rendszeresen kifagy a játék. nvidia 250GT VGA-van a gépben, és 1.65 verzió számú a játék magyar, és tört.
-
#43 Az előző problémát megoldottam Most az a problémám, hogy abban a varázskönyvben amit kaptam abban a 2. lénynek kaját kéne vinni. Ha lehet hol tudom beszerezni vagy venni ? -
#42 Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy a pecsétes küldetésnél adta az a feladatot, hogy adjam át a levelet a csajszinak. Csak azt nem tudom hol van a csajszi azt mondta, hogy valami mocsár de csak nem rég kezdtem és még nem vagyok jártas a térképeken. Előrre is kösz a választ. -
#41 Most van teljes játékban a Pc Guruban nyomás megvenni mielőtt késő lenne. -
csocso21 #40 Sziasztok! Légyszi valaki segítsen abban, hogy a Harag Ládájában lévő Jégszellem megmutatja, hogy hova kell menni a törpéknél, én odamegyek és nem tudom felszedni az energiát. Írjatok pls, hogy hogyan kellene azt felszedni? -
leslie666 #39 Sziasztok! Van egy eladó eredeti magyarnyelvű Kings Bonty játékom 2000 Ft+ postaköltség (Pécs). Tegnap vettem de nekem nem jött be a Heroes sorozat nyomába se ér. -
balu1997 #38 Hello!Valaki nem tudna küldeni a King's Bounty-the legends-hez online aktivációs kulcsut.előre is köszönöm. -
#37 Kösz akkor átmegyek oda. -
Zóanagyvarázsló #36 Erőszakkal vagy a párbeszéd megfelelő irányába tereléssel.
Az utolsó két rage spirit a demóban nem elérhető.
Egyébként ajánlom a további kérdésekhez a játék topikját, ott nagyobb a forgalom, nekem is csak véletlenül maradt bekönyvjelzőzve ez a téma. -
#35 Következő kérdésem hogy a bandita nőjétől hogy lehet elvenni a gyűrűt? Gondolom nem kéne megölni de akkor honnan szerezzek egy másikat amire esetleg elcserélné? Nekem csak a demo van meg gondolom abban ez még nem kivitelezhető. A rage spiritek közül az alsó sor mikor válik elérhetővé? -
#34 Nos valamibe beletaláltál mert bár a DXDIAG szerint semmi se változott a kérdéses file mégis felkerült a gépre. Köszi a segítséget. -
#33 Diagnosztika szerint jelenleg 9.0 C van a gépen mivel a 10-eset még nem hinném hogy tudja a régi videókártya, de ha van a kető között akkor rendben megpróbálom. -
Zóanagyvarázsló #32 Nem árt a legújabb DirectX.
De a hiányzó fájl külön is beszerezhető.
Inkább az egyes számú lehetőséggel élnék a helyedben. -
#31 Minden nagyon szép amit ideírtatok én is szivesen kipróbálnám hisz anno nekem is nagy kedvencem volt de az innen letöltött (vagy a játék saját honlapjáról) telepítő végigmegy közli hogy minden rendben de ha indítanám akkor d3dx9_33.dll hiányzik. Így egy picit nehéz játszani vele. -
Bleach2 #30 Box of Rage mikortól lehet iletve, hogyan lehet használni?
-
HErBY30y #29 A Heroes született úgy, hisz a King's Bounty hamarabb volt, mint a Heroes és nem ugyanazok csinálták. -
Inquisitor #28 "ez a game egy Heroes 5 Ctrl+C Ctrl+V ből született"
Tekintve, hogy ugyanazok csinálták, ez nem véletlen.
Viszont szerintem JOBB a harcrendszer. -
Inquisitor #27 Jaja, a LoM-ot nyomtam is még Plus 4-en :) -
cateran #26 Hmm Lords of Midnight,Doomdark's Revenge-re gondolsz? -
Arminas #25 Hihetetlen jó játék, méltó a nagy elődhöz! :) Már én is napok óta ide vagyok szögezve a géphez a játék miatt.
Az főleg tetszik benne, hogy a csatákon kívül nincs körökre osztás, hisz kalandozó lovag vagy. Heroesban nagyon utáltam, hogy több órába telik, mire A-ból B-be jutok. Itt szabadon csatangolhat az ember. :)
Cat problémái nálam nem jelentkeztek ilyen szinten. A veszteségeket lehet pótolni, egyébként meg szerintem az lenne unalmas, ha sosem vesztenél egy egységet sem. :)
A Rage meg tényleg jó ötlet, főleg, hogy a Box of Rage-ben benne van az a 4-féle lény, akit segítségül tudsz hívni és beszélgetni tudsz velük. :) Persze ezt nem a játék elején kapod meg, szóval aki hamar föladja, az rengeteg jópofa dologtól vágja el magát. :)
A játék harcrendszere olyan mint a HoMM-é, tehát jó. :) A csatatéren az a rengeteg semleges lény, vagy puskaporos hordó, meg miegymás pedig sokat dob a hangulaton.
A karakter fejlődése is nagyon el van találva, ahogy a mágiarendszer is.
Egyszerűen mondva nagyon el van találva a játék, minden tekintetben. Annak pedig szerintem nem unalmas, aki a hentelés közben a történetre és a világra is figyel.
Ja, Cat: Itt is van térképszerűen összegyűjthető "rejtvény". Obeliszkeket kell meglátogatni és ha mind a 12, vagy 13 obeliszknál már jártál, akkor bemehetsz Fandor Piramisába. :) A fő történetszál pedig megvan.. Segíteni a Királyodat.. persze 9. szinten még nem látod át az egészet. ^^ -
szurka #24 nekem nagyon bejön, nagyon szép a graf is és maxon meg sem röccen....a régi King's Bounty pedig első nagy kedvencem volt Pc-n :) -
KasztnerTokman #23 ez a game egy Heroes 5 Ctrl+C Ctrl+V ből született inkább Heroes 3atok :) az mindenhol elfut. -
Inquisitor #22 Magyar verzió mikor jön ki? Lehet egy fokkal úgy "izgalmasabb", ha az ember érti a részleteket is. -
moRtiZ #21 En jelenleg is szurom, 21. szintu mage-el, nem ertem Cat problemajat, igen van benne nehany eleg kemeny csata, de rovid maszkalassal a seregek nagy resze potolhato / atalakithato jora. Viszont a beleunast en is eszrevettem, 15. szintig fanatizmus, azota tenyleg nalam is a max 1 ora / nap megy. De nem rossz jatek, el lehet vele lenni. -
Inquisitor #20 A KB is klón volt, volt egy több részes játék még C64/+4/Spectrum időkből ... most nem ugrik be a neve. Viszont ott a harc ilyen kiiszámolós téma volt csak, de a seregyűjtés meg Artifact gyűjtés már benne volt. Meg akkora térképe volt, amin hetekig lehetett rohangálni. Voltak benne vicces részek, mikor egy szuperfeltáplt sereggel lementem a föld alá ... majd közölte a gép, hogy az ott található feketesárkányok felzabálták az egész sereget, game over. :) -
zoli47 #19 A maga idejében a KB istenkirály game volt, de ma már annyi klónja van hogy kit érdekel egy x+1. -
Inquisitor #18 Nem teljessen tuti, de a demot elvileg már lehet(et) teljessé regisztrálni vagy mi.
A Battle Lord-ról meg csak nekem ugrik be egy Heroes szerű (ámde sokkal régebbi) játék? Meg hát ugye eredeti Heroes szériát is a King's Bountyról másolták. A kör bezárult ...? -
Lord Zax #17 Nekem is nagyon tetszett, akinek tetszett a heroes sorozat ez is fog. 110 óra körül volt a végjátékom. Aki nem bírja a kihívásokat és nincs ideje ne kezdjen bele... Akinek nem tetszik csináljon jobbat, örülni lehetne hogy adnak még ki színvonalas stratégiákat, sajnos nincs nagy választék mostanában.
-
tmisi #16 A Systemrequirements Labon fent van a minimum gépigény is, bár nem sokkal kisebb mint az ajánlott. -
wellman #15 En vegigjatszottam mar egyszer Mageel folyamatban van a Paladin per pill. Nekem nagyon bejott. Igazi elmeny az olyan csatakat megnyerni veszteseg nelkul amire a gep azt irja h: Impossible ;) -
#14 Köszi a választ... kimoderálás helyett az észlénynek ennyit kellett volna mondania. -
neoG #13 Azért néha játék helyett picit tanulhatnál egy kis nyelvtant, és fogalmazást:)
(Ha nem 100% magyar vagy, akkor bocsánat) -
#12 Több netes bótban kapható, amik ugyanúgy elérhetőek itthon. -
#11 Még ki sem jött a teljes EU-ban?
Hogy sikerült letesztelni? -
#10 9-10es szint körül valóban van egy mélypont, de utána megint beindul a történet és a hentelés is. Én is majdnem feladtam ott, de aztán mégsem, és nem bántam meg. Az eredeti nekem is ultimate kedvencem, és azt hiszem a folytatás méltó a nagy elődhöz. -
Szefmester #9 final fantasy majdnem akármelyik része :) persze leegyszerűsítve ott is csak mész és harcolsz.. -
#8 Gondolom egyiket munkaidőben műveled vagy nem alszol 8 órát. :) -
Fbn Lx #7 jááájjj ez mekkora fosh egy játék.
1 órát talán szenvedtem vele, aztán uninstall del ban. ez még klónnak is szörnyű.