-
nem fejtem ki miért de az omnia (i900) nálam sok szempontból kiesett.
(új: pannonnál van még 99000-ért, használtan 59e..) olyat biztosan nem veszek (pedig nagyon jól néz ki, jó a megépítettség, masszív is)
A nagy testvére (i8910) már vaddisznó képességű telefon - de 117ezer ft újonnan, meg nem is tetszik a külcsínye. Műanyag.
Nem tudom mennyi a Touch HD, de kb 150 körül lehet újonnan (amikor bejött bruttó 180 volt) ezek már olyan értelmetlen árak, olyan nagy pénzösszegek amiket egyszerűen nem szabad kiadni ilyen eszközökre. Ennyit egyik sem ér.
Mit kell csinálni? 2 út van:
(el kell dönteni mennyi pénzed van erre.. ez nagyon fontos, különben álmodozni kezdesz és mindig lesz egy "még jobb" "még szebb" ami csak kicsivel drágább mint az előző, és hamar ott találod magad a 200ezres PDA-knál.. :-) tudom, mert másban jártam így - elmondom hogy a vége az lett hogy semmit nem vettem..)
A két lehetőség tehát:
1. veszel újonnan pl. 40-50 ért (kifizethető áron) egy átlagos középkategóriás telefont, papírokkal, szervízháttérrel, garanciával és ugye kb 20-30%-al olcsóbb ha kártyafüggően veszed szolgáltatótól, viszont ez esetben függetleníteni kell majd, ellenben áron alul lehet csak majd túladni rajta..
2. Bízol a SZERENCSÉBEN, és veszel féláron használt telefont. Ugyanazon az áron egy sokkal komolyabbat tudsz megvenni mint az újak, garanciások.
Új kisebb teló, biztonsággal <---> Használt, rizikós komoly gép/pda.
Ki mennyire vállalkozó jellem.
Én nem igazán szeretek kockáztatni..
most azt mondom hogy 80% hogy 5800 lesz. (ami szóbajött még az az E52, igaz nem érintőképernyős, de nagyon jó, kiforrott, megbízható konstrukció, gyors és szép, kiváló anyagokból, egy komoly üzleti telefon, csak nekem valahogy kicsi az a kijelző.. :-((()
ez van.
Dec 20-áig veszek valamit.
Majd leírom nektek, végül hogy döntöttem.
Ha 5800 lesz akkor bejárok majd ide eszmét cserélni és tanulni a szakértőktől..