Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tudna valaki abban segíteni, hogy kell feltenni és aktiválni a Gamint? Mindent úgy csináltam ahogy az 5800.blog.hu-n le volt írva. Mégsem lett aktíválva a program. Köszönöm a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Nem.A TV kábel arra jó,hogy összekösd a mobillal a TV-t és így TV-n lehet nézni a képeket meg a videókat.
Pfff
GPS-t meg majd te magad felrakod a GarminXT!
Nem fognak neked ingyé bepiszkálni😊
Holnap megveszem a telefont.
Ezek mind járnak hozzá?
8 GB kapacitású microSD kártya, távvezérlõs sztereó fülhallgató, tévé kábel, USB kábel, hordtáska, pengetõvel felszerelt csuklópánt, hordozható állvány, etxtra stylus, és telepítõ mini DVD is megtalálható.
GPS netek milyen? fél évig ingyenes ha jól tudom nem?De valahogy megtudják oldani a boltba pár ezerért h ne havi vagy évente 17000 ezret keljen fizetni hanem valamit belepiszkálnak és nem kell fizetned..
Lenne egy olyan kérdésem h a hackelés mire jó a telón?=)
Tudom hülye kérdés de azért megkérdem =)
Válaszotokat köszönöm 😛
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mennyiért lehet beszerezni egy ilyet , láttam neten a legolcsóbbb 67000-egészen 100000-ig😮
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Evilscorpio itt találsz jópár hasznos dolgot😄
5800 BLOG
én személy szerint Fring et használok msn ezésre emellett ez tud skype meg minden sz*rt...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
parkettára, ágyról, éjszaka. semmi baja.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.