igen, nekem is az tetszik a Touch HD csak ellene szólnak a következők:
használtan 90ezer ft, na jó valahogy éppen csak ki tudnám pengetni most, de egyszerűen FÁJ ennyit kiadnom telefonért. Ellenkezik a józan eszem diktálta iránnyal. - ezzel szemben 5800: 60ezer ft a vodánál.
pestről tudnám megrendelni használttelefonkereskedőtől, mi van ha átbasz? garancia nincs. - ezzel szemben 5800: vodás és nokia garancia is, a bemutatóterem 2 utcára van a lakásomtól..
HTC szakszervíz hol is van? Erre biztos nincs.. :-(
Kell nekem annyi alkalmazás mint ami a HD-ban van? valószínűleg nem.
A design "überalles", de a tokért meg a brutális kijelzőért fizessek ki +30ezret??
5800 aksija relatíve jobb a kijelző fogyasztásához mérten, a teló több napot bír ki, ez sem utolsó szempont...
HD nagyobb, jobban kezelhetőbb, komolyabb, sokat tud, brutáljó kijelző. stb..
Környezet véleménye: ha elmúltál 18 és családod van (vagy legalábbis együttélsz a pároddal) akkor úgy tekintenek rád a kollégák és családtagok mint felelősségteljes "családosemberre"... (pedig nem is..:-)) ) és nagyon fújnak rád (egyrészt írígységből, másrészt felelőtlennek tartanak) ha 100 rongyért veszel magadnak telefont. Ráadásul ennél a "cégnél" ahol most vagyok lehetetlen eltitkolni bármit is.. közpletyka lenne a drága HTC..
Sajnos a drága státuszdolgok csak olyan környezetben jelentenek előnyt és elismerést ahol ez megengedhető és elvárt..
Ha kilóg a segged a gatyádból ne vegyél bmw-t mert nem elismerni fognak hanem kiröhögni... ez van.
Annyira pénzes meg azért nem vagyok én sem...